Membran klavyede tuşun basma hissiyatı kayboldu

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Membran klavye kullanıyorum. Diğer tuşlara bir basma hissiyatı varken 'D' tuşu biraz daha aşağıda duruyor ve parmağımı koyduğum anda direkt basıyor. Bunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Bir önceki sefer membran klavyeyi açmayı denediğimde içindeki o beyaz şeylerin hepsi döküldü ve klavyeyi birleştiremedim bu yüzden tekrar açmak da istemiyorum. Biraz sert basan birisiyim özellikle bir tuşa dikkat edemiyorum maalesef. Tuşu bozmak da istemiyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Hocam Everest klavye hiç şaşırmadım açıkçası.
Ben şimdi klavyeyi açıp içerisindeki plastiği hiç kullanmadığım bir tuş ile değiştireceğim fakat bildiğiniz üzere klavyenin içerisinde plastik bir tuş yatağı mı deniyor ne deniyor bilmiyorum bu tuşlar onun içerisinden dökülüyor nasıl yapabileceğimi de bilmiyorum açıkçası yardımcı olabilecek bir video da bulamadım hep mekanik klavye ile ilgili videolar var yardımcı olabilir misiniz?

Ben şimdi klavyeyi açıp içerisindeki plastiği hiç kullanmadığım bir tuş ile değiştireceğim fakat bildiğiniz üzere klavyenin içerisinde plastik bir tuş yatağı mı deniyor ne deniyor bilmiyorum bu tuşlar onun içerisinden dökülüyor nasıl yapabileceğimi de bilmiyorum açıkçası yardımcı olabilecek bir video da bulamadım hep mekanik klavye ile ilgili videolar var yardımcı olabilir misiniz?

Klavyeyi ters açın, dökülmemesi lazım bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı