NightExynos
Decapat
Sizce 300 TL civarlarınca güzel bir markanın membrane klavyesi mi yoksa ucuz yollu bir mekanik klavye (Red Switch) mi? Bir de mekanik klavye bana nasıl bir avantaj sağlayabilir genel anlamda?
Bende 9 yıldır membran kullanıcısıyım mekanik ile membran arasında farkedilebilir hiç bir fark yok.Membran kesinikkle
Arkadaşlar membran hissiyatı yok diyorlar fakat var 4 yıldır membran kullanıcısıyım.
Bende 9 yıldır membran kullanıcısıyım mekanik ile membran arasında farkedilebilir hiçbir fark yok.
Bende 9 yıldır membran kullanıcısıyım mekanik ile membran arasında farkedilebilir hiç bir fark yok.
Oynanış açısından ve buradaki arkadaş güzel bir marka membran klavye alacağını söylüyor çok büyük bir sıkıntı olmaz.Var mavi Switch bir klavye kullanmış biri olarak ses farkı var.
Allah Allah, 1 hafta önce ilk mekanik klavyemi aldım ben niye o kadar fark hissettim ki.
Mavi Switch sesi beni aşırı rahatsız ediyor arkadaşlar o yüzden uzak durmak istiyorum mavi Switch'den.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.