Memory clock nedir ?

Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, ben ekran kartıma O.C yapmak istiyorum. Bunun içinse MSI afterburner programını indirdim. Fakat pek bir şey anlamadım. Bende iki seçenek açık core clock ve memory clock bunların neylere bağlı olduğu ve ne işe yaradığını söyler misiniz? Birde core clock arttır, memory clock'a elleme diye bir tavsiye aldım. Bu ne işe yarar neden memory clock'a ellememeliyim bunu da açıklarsanız sevinirim.

İyi günler arkadaşlar, ben ekran kartıma O.C yapmak istiyorum. Bunun içinse MSI afterburner programını indirdim. Fakat pek bir şey anlamadım. Bende iki seçenek açık core clock ve memory clock bunların neylere bağlı olduğu ve ne işe yaradığını söyler misiniz? Birde core clock arttır, memory clock'a elleme diye bir tavsiye aldım. Bu ne işe yarar neden memory clock'a ellememeliyim bunu da açıklarsanız sevinirim.
Core Clock Ekran kartının çekirdek hızıdır. Memory Clock ise EKRAN KARTININ Bellek hızıdır. Neden büyük harfle yazıyor isem RAM ile karıştırılabiliyor. :/ OC konusunda pek bilgim yok bende onun için konu açtım :)

Voltaj vermeyeceğin için sıkıntı olmaz ama yine ısınabilir, korkma ekran kartları 120 dereceye kadar dayanabiliyor 70 falan olması önemli değil.Bide afterburnerdan oc yapma sınır var gpu tool ile yap.

Bide ekran kartını söyleyebilirsen.

Voltaj vermeyeceğin için sıkıntı olmaz ama yine ısınabilir, korkma ekran kartları 120 dereceye kadar dayanabiliyor 70 falan olması önemli değil. Bir de Afterburner'dan OC yapma sınır var GPU tool ile yap.

Bir de ekran kartını söyleyebilirsen.

GTX 1070 en fazla kaç yapabilirim? En sağlıklısı hangi değerler olur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı