Memory clock nedir ?

Voltaj vermeyeceğin için sıkıntı olmaz ama yine ısınabilir, korkma ekran kartları 120 dereceye kadar dayanabiliyor 70 falan olması önemli değil.Bide afterburnerdan oc yapma sınır var gpu tool ile yap.

Bide ekran kartını söyleyebilirsen.
Bende afterburner indirdim ve yazdıklarınızı okudum voltaj vermek ne demek oluyor?

GTX 1070 en fazla kaç yapabilirim? En sağlıklısı hangi değerler olur?

Talha Enes hala Afterburner programını kullanıyorsan şöyle diyeyim. Arkadaşın söylediği doğru Afterburner'de limit var ama o limit şu yüzden ki bir bilgisayardaki CPU ne kadar ısınırsa fanlar o kadar hızlanır. Eğer sen gidip Core clocku 1000+ yaparsan oyunları düşmeyen bir FPS'de oynayabilirsin ama bilgisayarın çok ısındığı için içindeki aletler ısınabilir. Bu da bilgisayarın bozulmasına ya da hasar görmesine sebep olabilir. Yani benim tavsiyem Core clocku elleme Memory clocku +407 yap.

Talha Enes hala Afterburner programını kullanıyorsan şöyle diyeyim. Arkadaşın söylediği doğru Afterburner'de limit var ama o limit şu yüzden ki bir bilgisayardaki CPU ne kadar ısınırsa fanlar o kadar hızlanır. Eğer sen gidip Core clocku 1000+ yaparsan oyunları düşmeyen bir FPS'de oynayabilirsin ama bilgisayarın çok ısındığı için içindeki aletler ısınabilir. Bu da bilgisayarın bozulmasına ya da hasar görmesine sebep olabilir. Yani benim tavsiyem Core clocku elleme Memory clocku +407 yap.
Ekran Görüntüsü (15).png
Ekran Görüntüsü (17).png

Hacı mem clock demişken bir arkadaş CVT ayarı yaptırdı ve sıcaklığım böyle düşüverdi. O 2000 MHz in 400 e düşmesinin bir sakıncası veya bir faydası mı var? Nedir bu CVT?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı