"Memory management" mavi ekran hatası

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
lisans öğrencisi
3 Gün önce BX500 aldım. Format atarak sistemi oraya kurdum. Lakin gün içerisinde 1 kere mavi ekran görüyorum. Bu da genellikle Valorant oynarken oluyor. Bu yüzden de sorunu, takılı HDD'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü oyun o diskte kurulu. Windbg Preview uygulamasından bakmaya çalıştım lakin bir türlü anlayamadım nasıl çalıştığını.

Minidump dosyaları için: Bağlantı

Valorant anti-cheat i kaldır.
Bir de Memtest86 ile bellekleri test et.
Bir NVIDIA kartının sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelle.

Valorant anti-cheat i kaldır.
Bir de Memtest86 ile bellekleri test et.
Bir NVIDIA kartının sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelle.
Memtest86 testini 1 ay önce yaptım. Sıkıntı yok o konuda. Ekran kartı hatasını aldıktan sonra sürücüyü kontrol ettiğimde bir bozulma yoktu. O hata da zaten ekran kartı sürücüsü kurulurken yaşandı. Ama DDU ile yeniden kurabilirim.

Memtest86 testini 1 ay önce yaptım. Sıkıntı yok o konuda. Ekran kartı hatasını aldıktan sonra sürücüyü kontrol ettiğimde bir bozulma yoktu. O hata da zaten ekran kartı sürücüsü kurulurken yaşandı. Ama DDU ile yeniden kurabilirim.

Tekrar kur bir minidump ta ekran kartının driver dosyası hata vermiş.

MSİ, İntel araçlarını kaldır. Vanguard kaldır.
RAM neden son slotta? 1. slota takın.
Anakart 2 ve 4'ü öneriyor. Bir ara sıkıntı çıkarıyor diye 4'e almıştım. Şimdi 2. slota alırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı