Memory Management Mavi Ekran Hatası

Ratata10

Hectopat
Daha fazla  
Memory Manegement mavi ekran hatası alıyorum. Mini Dump dosyalarını attım. Yardımcı olabilicek arkadaş var mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Yandex.Disk

Bu arada ram tek slot 8 gb
Ramde yeni değişti.

Son düzenleme:
Ekran kartı Vram sorunu var gözüküyor. Toshiba programlarını kaldır.
http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20141113153531.zip
Bios güncelle. IDT ses sürücünü güncelle, Hotkey sürücü güncelle, ethernet sürücünü güncelle, İntel sürücünü güncelle.
Hemen hemen hiçbir sürücün güncel değil.
Hmm tamam, SSD aldım zaten. Gelsin pc'yi formatlayacağım tamamen. O zaman sorun kalmaz umarım o zamana kadar idare edeceğim artık. Ekran kartı vram sorunu demişsin donanımsal bir sorun mu yazılımsal mı ? Yazılımsal bir şey ise veya yeni ekran kartı almadan düzeltilebilecek bir şey ise nasıl düzelte bilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
kran kartı vram sorunu demişsin donanımsal bir sorun mu yazılımsal mı ? Yazılımsal bir şey ise veya yeni ekran kartı almadan düzeltilebilecek bir şey ise nasıl düzelte bilirim?
Sürücüleri güncellemeden işletim sistem güncel olmadan bunlara karar veremeyiz. Ancak yüksek ihtimal donanımsal.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı