MEMORY MANAGEMENT mavi ekran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memtest yapın ve sonuçlarını paylaşın.
Gereksiz İntel araçlarını kaldırın, Asus araçlarını kaldırın, Eset kaldır, Kaspersky kaldır, chipset sürücünü güncelle.
Daha önemlisi işletim sistemini Win 8.1.3 yap. LGA2011 soket anakart'ın var Win 7 kullanıyorsun. Bu kadar abeslikler yapmayın.
Bios'un da güncel değil gözüküyor güncelle.

@Murat5038 Geçen günlerde götürdüm bilgisayarı teknik servise ramlerde veya başka bir donanımda bir sıkıntı yok dediler bende aldım çiktim. Şimdi Windows 8.1.3 yüklemeden önce mi güncelleyeyim bios ile chipseti? Yoksa Windows'u yükledikden sonra mi ? Bios versiyonu da suan ki en günceli yenisi var birtane, o da beta yazıyor yüklesem sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beta'dan bir sıkıntı çıkmaz yani, tamam anladım sağol. Deneyip sonucu yazarım buraya, sabah çalışıyorum cevap veremiyorum o yüzden.

Evet bütün ne var ne yok hepsini güncelledim. Kaldır dediklerinizi kaldırdım. Ama sonuç aynı 2. gün oldu ve aynı sorun 2. günun sonunda oyun oynarken cloutc watchdog timeout diye hata vermeye başladı. Önceki konuda arkadaşın dediği gibi 0'dan 100'e kadar saydıkdan sonra resetleniyor. @Murat5038

Recep Baltaş yardımcı olursan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı verdim yine servise olmazsa uçurumdan aşağı atacam. Adamı kanser etti yav 1 aydır. Yapmadigim müdahale kalmadı. Servise götürüyorum donanımda birşey yok diyorlar, yazilim desen hepsini baştan aşağı güncelledim anlamadım gitti.

Önceki konuda arkadaşın dediği gibi 0'dan 100'e kadar saydıkdan sonra resetleniyor.
Bunu belirtmenize gerek yok, her mavi ekranda bu sayar çünkü bu sayma işlemi bize göndermeniz gereken dump'un ne kadarı oluşturuğunu gösterir. Dolmasına da gerek yok bazı mavi ekranlar direkt kapanır ve yinede dump oluşur.
Evet bütün ne var ne yok hepsini güncelledim. Kaldır dediklerinizi kaldırdım. Ama sonuç aynı 2. gün oldu ve aynı sorun 2. günun sonunda oyun oynarken cloutc watchdog timeout diye hata vermeye başladı.
Güncel dosyaları vermeniz lazım.

Bilgisayarı verdim yine servise olmazsa uçurumdan aşağı atacam. Adamı kanser etti yav 1 aydır. Yapmadigim müdahale kalmadı.
Atacaksanız bana verebilirsin :) İşletim sistemini dediğim şekilde yaptınız mı?

Az önce aradım topladığım bilgisayarcıda bu bilgisayarı değiştirelim dedi, yeni toplayacağım adamda bıktı. Neredeyse 5 günde 1 götürüyorum, yardımlarınız için cok teşekkur ederim yeni konu açıp tavsiyelerinizi bekliyorum.

Az önce aradım topladığım bilgisayarcıda bu bilgisayarı değiştirelim dedi, yeni toplayacağım adamda bıktı.
:) Sorun donanımsal olduğunu anca anladığı için değiştirmek istiyor :) Ayrıca o bilgisayarcıya önerdiğim sistemi toplattır. Gördüğü gibi birşey bilmeden topladığı sistemde hatalar çıkıyor.
Yeni konuda sistemde olan ne parça varsa yazın. Bütçenizi yazın. Ona göre düzenleyelim sistemi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı