Son 1 haftadır mavi ekran hatası almaya başladım. Hataların geneli Memory diye veriyor. Onun haricinde oynadıgım oyunda hiçbir hata vermeden pat diye oyun kapanıyor. Minidump paylaşıyorum. Rica etsem anlayan üstatlar sorunun ne olduğunu söyleyebilir mi?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Selam, sanal belleği kapatınca oyunda ani çökme yaşamadım 4-5 saat oyun attım ama PC kapatırken ve yeni açtığımda mavi ekran aldım bu sabah, minidump dosyasını atıyorum tekrar bakabilir misin müsait olduğunda?
Biraz geç oldu ama RAM'leri tek tek test ettim 3 tanesi sorunsuz geçti 1 tanesi daha 2. dakikadan 2000 hata bulunca tekrar test ettim sonuç değişmedi. Hatalı olan RAM ayırdım kenara şimdi bu 3 RAM'i sırası falan fark eder mi takarken çünkü D.O.C.p aktif ettiğimde PC 3 kere açılıp kapanıyor geri BIOS'a geliyor. (BIOS son sürüm güncel)