MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Sonuçlar nerede? Cidden hata yoksa donanımsal bir sorun olmayabilir, uyuşmazlık söz konusu olabilir. Gördüğüm kadarıyla laptop kullanıyorsunuz, RAM yükseltmesi yaptınız mı?

Sonuçlar nerede? Cidden hata yoksa donanımsal bir sorun olmayabilir, uyuşmazlık söz konusu olabilir. Gördüğüm kadarıyla laptop kullanıyorsunuz, RAM yükseltmesi yaptınız mı?

Masaüstü kullanıyorum, test sonucu da aşağıda ve uyuşmazlık söz konusu değil. Ne kadar saçma durum...

Screenshot_20201229-235730_Gallery.jpg

RAM: Kingston 4 GB 1333MHz RAM.

Test tamamlanmamış. Pass 4'e kadar yapın. Anakartınızın modelini karıştırmışım, orada benim hatam var. Fakat sisteminiz çok eski. Sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum yani.

Memtest Pass 4'e kadar yapın, sonuçları paylaşın. Sonra depolama birimlerine HD Tune Pro ile (quick scan kapalı şekilde) yüzey taraması yapın. RAM'ler tek modül mü çift mi?

Test tamamlanmamış. Pass 4'e kadar yapın. Anakartınızın modelini karıştırmışım, orada benim hatam var. Fakat sisteminiz çok eski. Sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum yani.

Memtest Pass 4'e kadar yapın, sonuçları paylaşın. Sonra depolama birimlerine HD Tune Pro ile (quick scan kapalı şekilde) yüzey taraması yapın. RAM'ler tek modül mü çift mi?

Tek modül. Pass 4'e kadar yapacagım bakalım sorun çıkacak mı. Bu arada sağ ol çok yardımcı oldun, Allah razı olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı