Memory_management hatası üstüne disk read error hatası

Merhaba iyi geceler BIOS güncelleyip format attım. İstediğiniz sonuçlar burada birazdan Memory Diagnostic çalıştıracağım. Onu da hemen atıcağım.

Not: ESA ile başlayan SSD'de sistem yüklü format atmadan önce Samsung yazandaydı.
Memory Diagnostic de hata bulamadı ama ben bunun tekrardan yaşanacağından eminim neredeyse aklınızda başka sıkıntı çıkarabilecek bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• sfcscannow.PNG
    7,3 KB · Görüntüleme: 46
  • sistemssdsağlık.png
    32,2 KB · Görüntüleme: 47
  • ssd2sağlık.png
    34 KB · Görüntüleme: 43
  • sistemssderrorscan.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 38
  • ssd2errorscan.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Yazılımsal diğer dediklerimi de yaptıysanız sıkıntı azalmıştır tekrarlarsa ESA olanı kullanmayın SSD'yi.
Memory Diagnostic de hata bulamadı ama ben bunun tekrardan yaşanacağından eminim neredeyse aklınızda başka sıkıntı çıkarabilecek bir şey var mı?
Memtest ile yapmanız lazım. Windows aracı yeterli değil. Zaten istememiştim ben yaparsanız memtest ile yapın.

Memtest86 çalıştırdım sıkıntı yoktu. Ben SATA kablolarından şüpheleniyorum. SSD ve CD ROM aynı kablo ile bağlı sıkıntı olur mu?

Sıkıntı olmaz onlar. Ancak düzeltmek istiyorsan AMD sitesinden çipset sürücünüzü yükleyin. Aygıt yöneticisinden de ünlem işareti olan PSP veya chipset aygıtı varsa gözat yapıp programfiles içinden çipset kurulu olduğu klasörü seçip ilerleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…