Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Eylül 2020 #21 cursedrabbit9 dedi: BIOS’u formattan önce mi güncellememi önerirsiniz yoksa sonra mı? Genişletmek için tıkla... Güncellemeden önce tabi, boşuna ilk başta BIOS yazmıyoruz.
cursedrabbit9 dedi: BIOS’u formattan önce mi güncellememi önerirsiniz yoksa sonra mı? Genişletmek için tıkla... Güncellemeden önce tabi, boşuna ilk başta BIOS yazmıyoruz.
C cursedrabbit9 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 36 9 Eylül 2020 #22 Murat5038 dedi: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/PRIME_B350M-K/PRIME-B350M-K-ASUS-5602.zip BIOS güncel değil güncelleyin. Güncelledikten sonra BIOS default yapıp kaydedin. Bilgisayar açılıyorsa HDsentinel ile disk sağlıklarını, HDtune ile de error scan yapıp sonuçlarını paylaşın. Bu klasör içini sil: C:\ProgramData\LGHUB Vanguard kaldır. Genişletmek için tıkla... Merhaba iyi geceler BIOS güncelleyip format attım. İstediğiniz sonuçlar burada birazdan Memory Diagnostic çalıştıracağım. Onu da hemen atıcağım. Not: ESA ile başlayan SSD'de sistem yüklü format atmadan önce Samsung yazandaydı. cursedrabbit9 dedi: Merhaba iyi geceler BIOS güncelleyip format attım. İstediğiniz sonuçlar burada birazdan Memory Diagnostic çalıştıracağım. Onu da hemen atıcağım. Not: ESA ile başlayan SSD'de sistem yüklü format atmadan önce Samsung yazandaydı. Genişletmek için tıkla... Memory Diagnostic de hata bulamadı ama ben bunun tekrardan yaşanacağından eminim neredeyse aklınızda başka sıkıntı çıkarabilecek bir şey var mı? Dosya Ekleri sfcscannow.PNG 7,3 KB · Görüntüleme: 46 sistemssdsağlık.png 32,2 KB · Görüntüleme: 47 ssd2sağlık.png 34 KB · Görüntüleme: 43 sistemssderrorscan.png 7,7 KB · Görüntüleme: 38 ssd2errorscan.png 7,7 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleme: 9 Eylül 2020
Murat5038 dedi: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/PRIME_B350M-K/PRIME-B350M-K-ASUS-5602.zip BIOS güncel değil güncelleyin. Güncelledikten sonra BIOS default yapıp kaydedin. Bilgisayar açılıyorsa HDsentinel ile disk sağlıklarını, HDtune ile de error scan yapıp sonuçlarını paylaşın. Bu klasör içini sil: C:\ProgramData\LGHUB Vanguard kaldır. Genişletmek için tıkla... Merhaba iyi geceler BIOS güncelleyip format attım. İstediğiniz sonuçlar burada birazdan Memory Diagnostic çalıştıracağım. Onu da hemen atıcağım. Not: ESA ile başlayan SSD'de sistem yüklü format atmadan önce Samsung yazandaydı. cursedrabbit9 dedi: Merhaba iyi geceler BIOS güncelleyip format attım. İstediğiniz sonuçlar burada birazdan Memory Diagnostic çalıştıracağım. Onu da hemen atıcağım. Not: ESA ile başlayan SSD'de sistem yüklü format atmadan önce Samsung yazandaydı. Genişletmek için tıkla... Memory Diagnostic de hata bulamadı ama ben bunun tekrardan yaşanacağından eminim neredeyse aklınızda başka sıkıntı çıkarabilecek bir şey var mı?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Eylül 2020 #23 Yazılımsal diğer dediklerimi de yaptıysanız sıkıntı azalmıştır tekrarlarsa ESA olanı kullanmayın SSD'yi. cursedrabbit9 dedi: Memory Diagnostic de hata bulamadı ama ben bunun tekrardan yaşanacağından eminim neredeyse aklınızda başka sıkıntı çıkarabilecek bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Memtest ile yapmanız lazım. Windows aracı yeterli değil. Zaten istememiştim ben yaparsanız memtest ile yapın.
Yazılımsal diğer dediklerimi de yaptıysanız sıkıntı azalmıştır tekrarlarsa ESA olanı kullanmayın SSD'yi. cursedrabbit9 dedi: Memory Diagnostic de hata bulamadı ama ben bunun tekrardan yaşanacağından eminim neredeyse aklınızda başka sıkıntı çıkarabilecek bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Memtest ile yapmanız lazım. Windows aracı yeterli değil. Zaten istememiştim ben yaparsanız memtest ile yapın.
C cursedrabbit9 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 36 9 Eylül 2020 #24 Murat5038 dedi: Yazılımsal diğer dediklerimi de yaptıysanız sıkıntı azalmıştır tekrarlarsa ESA olanı kullanmayın SSD'yi. Memtest ile yapmanız lazım. Windows aracı yeterli değil. Zaten istememiştim ben yaparsanız memtest ile yapın. Genişletmek için tıkla... Memtest86 çalıştırdım sıkıntı yoktu. Ben SATA kablolarından şüpheleniyorum. SSD ve CD ROM aynı kablo ile bağlı sıkıntı olur mu?
Murat5038 dedi: Yazılımsal diğer dediklerimi de yaptıysanız sıkıntı azalmıştır tekrarlarsa ESA olanı kullanmayın SSD'yi. Memtest ile yapmanız lazım. Windows aracı yeterli değil. Zaten istememiştim ben yaparsanız memtest ile yapın. Genişletmek için tıkla... Memtest86 çalıştırdım sıkıntı yoktu. Ben SATA kablolarından şüpheleniyorum. SSD ve CD ROM aynı kablo ile bağlı sıkıntı olur mu?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Eylül 2020 #25 cursedrabbit9 dedi: SSD ve CD ROM aynı kablo ile bağlı sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olabilir. CD ROm kullanmıyorsan çıkart onu da gücünü de kes.
cursedrabbit9 dedi: SSD ve CD ROM aynı kablo ile bağlı sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olabilir. CD ROm kullanmıyorsan çıkart onu da gücünü de kes.
C cursedrabbit9 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 36 9 Eylül 2020 #26 Murat5038 dedi: Olabilir. CD ROm kullanmıyorsan çıkart onu da gücünü de kes. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Bilgisayarı kontrol etmek amacıyla çalıştırabileceğim herhangi başka bir şey var mı acaba?
Murat5038 dedi: Olabilir. CD ROm kullanmıyorsan çıkart onu da gücünü de kes. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Bilgisayarı kontrol etmek amacıyla çalıştırabileceğim herhangi başka bir şey var mı acaba?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Eylül 2020 #27 Şimdlik bunlar yeterli tekrarlarsa söylenenlere rağmen yeni dosyaları atarsın bakarız.
C cursedrabbit9 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 36 9 Eylül 2020 #28 Murat5038 dedi: Şimdlik bunlar yeterli tekrarlarsa söylenenlere rağmen yeni dosyaları atarsın bakarız. Genişletmek için tıkla... Tekrar rahatsız ediyorum .Biraz kurcalarken böyle buna denk geldim. Bunlar nedir ve bilgisayarımı etkiler mi? Dosya Ekleri pci.png 19,5 KB · Görüntüleme: 40
Murat5038 dedi: Şimdlik bunlar yeterli tekrarlarsa söylenenlere rağmen yeni dosyaları atarsın bakarız. Genişletmek için tıkla... Tekrar rahatsız ediyorum .Biraz kurcalarken böyle buna denk geldim. Bunlar nedir ve bilgisayarımı etkiler mi?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Eylül 2020 #29 Sıkıntı olmaz onlar. Ancak düzeltmek istiyorsan AMD sitesinden çipset sürücünüzü yükleyin. Aygıt yöneticisinden de ünlem işareti olan PSP veya chipset aygıtı varsa gözat yapıp programfiles içinden çipset kurulu olduğu klasörü seçip ilerleyebilirsin.
Sıkıntı olmaz onlar. Ancak düzeltmek istiyorsan AMD sitesinden çipset sürücünüzü yükleyin. Aygıt yöneticisinden de ünlem işareti olan PSP veya chipset aygıtı varsa gözat yapıp programfiles içinden çipset kurulu olduğu klasörü seçip ilerleyebilirsin.