Güncellemeden önce tabi, boşuna ilk başta BIOS yazmıyoruz.BIOS’u formattan önce mi güncellememi önerirsiniz yoksa sonra mı?
Güncellemeden önce tabi, boşuna ilk başta BIOS yazmıyoruz.BIOS’u formattan önce mi güncellememi önerirsiniz yoksa sonra mı?
Merhaba iyi gecelerBIOS güncel değil güncelleyin. Güncelledikten sonra BIOS default yapıp kaydedin.
Bilgisayar açılıyorsa HDsentinel ile disk sağlıklarını, HDtune ile de error scan yapıp sonuçlarını paylaşın.
Bu klasör içini sil:
C:\ProgramData\LGHUB
Vanguard kaldır.
Memory Diagnostic de hata bulamadı ama ben bunun tekrardan yaşanacağından eminim neredeyse aklınızda başka sıkıntı çıkarabilecek bir şey var mı?Merhaba iyi gecelerBIOS güncelleyip format attım. İstediğiniz sonuçlar burada birazdan Memory Diagnostic çalıştıracağım. Onu da hemen atıcağım.
Not: ESA ile başlayan SSD'de sistem yüklü format atmadan önce Samsung yazandaydı.
Memtest ile yapmanız lazım. Windows aracı yeterli değil. Zaten istememiştim ben yaparsanız memtest ile yapın.Memory Diagnostic de hata bulamadı ama ben bunun tekrardan yaşanacağından eminim neredeyse aklınızda başka sıkıntı çıkarabilecek bir şey var mı?
Memtest86 çalıştırdım sıkıntı yoktu. Ben SATA kablolarından şüpheleniyorum. SSD ve CD ROM aynı kablo ile bağlı sıkıntı olur mu?Yazılımsal diğer dediklerimi de yaptıysanız sıkıntı azalmıştır tekrarlarsa ESA olanı kullanmayın SSD'yi.
Memtest ile yapmanız lazım. Windows aracı yeterli değil. Zaten istememiştim ben yaparsanız memtest ile yapın.
Olabilir. CD ROm kullanmıyorsan çıkart onu da gücünü de kes.SSD ve CD ROM aynı kablo ile bağlı sıkıntı olur mu?
Tamamdır teşekkür ederim. Bilgisayarı kontrol etmek amacıyla çalıştırabileceğim herhangi başka bir şey var mı acaba?Olabilir. CD ROm kullanmıyorsan çıkart onu da gücünü de kes.
Tekrar rahatsız ediyorumŞimdlik bunlar yeterli tekrarlarsa söylenenlere rağmen yeni dosyaları atarsın bakarız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.