Memory_management hatası üstüne disk read error hatası

BIOS güncel değil güncelleyin. Güncelledikten sonra BIOS default yapıp kaydedin.

Bilgisayar açılıyorsa HDsentinel ile disk sağlıklarını, HDtune ile de error scan yapıp sonuçlarını paylaşın.

Bu klasör içini sil:
C:\ProgramData\LGHUB

Vanguard kaldır.
Merhaba iyi geceler :) BIOS güncelleyip format attım. İstediğiniz sonuçlar burada birazdan Memory Diagnostic çalıştıracağım. Onu da hemen atıcağım.

Not: ESA ile başlayan SSD'de sistem yüklü format atmadan önce Samsung yazandaydı.
Merhaba iyi geceler :) BIOS güncelleyip format attım. İstediğiniz sonuçlar burada birazdan Memory Diagnostic çalıştıracağım. Onu da hemen atıcağım.

Not: ESA ile başlayan SSD'de sistem yüklü format atmadan önce Samsung yazandaydı.
Memory Diagnostic de hata bulamadı ama ben bunun tekrardan yaşanacağından eminim neredeyse aklınızda başka sıkıntı çıkarabilecek bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• sfcscannow.PNG
    sfcscannow.PNG
    7,3 KB · Görüntüleme: 46
  • sistemssdsağlık.png
    sistemssdsağlık.png
    32,2 KB · Görüntüleme: 47
  • ssd2sağlık.png
    ssd2sağlık.png
    34 KB · Görüntüleme: 43
  • sistemssderrorscan.png
    sistemssderrorscan.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 38
  • ssd2errorscan.png
    ssd2errorscan.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Yazılımsal diğer dediklerimi de yaptıysanız sıkıntı azalmıştır tekrarlarsa ESA olanı kullanmayın SSD'yi.
Memory Diagnostic de hata bulamadı ama ben bunun tekrardan yaşanacağından eminim neredeyse aklınızda başka sıkıntı çıkarabilecek bir şey var mı?
Memtest ile yapmanız lazım. Windows aracı yeterli değil. Zaten istememiştim ben yaparsanız memtest ile yapın.

Yazılımsal diğer dediklerimi de yaptıysanız sıkıntı azalmıştır tekrarlarsa ESA olanı kullanmayın SSD'yi.

Memtest ile yapmanız lazım. Windows aracı yeterli değil. Zaten istememiştim ben yaparsanız memtest ile yapın.
Memtest86 çalıştırdım sıkıntı yoktu. Ben SATA kablolarından şüpheleniyorum. SSD ve CD ROM aynı kablo ile bağlı sıkıntı olur mu?

Sıkıntı olmaz onlar. Ancak düzeltmek istiyorsan AMD sitesinden çipset sürücünüzü yükleyin. Aygıt yöneticisinden de ünlem işareti olan PSP veya chipset aygıtı varsa gözat yapıp programfiles içinden çipset kurulu olduğu klasörü seçip ilerleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı