E eminyener19 Femtopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 25 13 Şubat 2021 #1 MEMORY_MANAGEMENT hatası alıyorum, sizce RAM'den midir yoksa HDD'den midir? Ayrıca farklı farklı hatalar alıyorum.
MEMORY_MANAGEMENT hatası alıyorum, sizce RAM'den midir yoksa HDD'den midir? Ayrıca farklı farklı hatalar alıyorum.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 13 Şubat 2021 #2 Bellekten olabilir, Memtest86 ile test yapın. Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı Minidump dosyalarını paylaşın. Minidump Dosyalarını Paylaşın Artı 0 Eksi
Bellekten olabilir, Memtest86 ile test yapın. Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı Minidump dosyalarını paylaşın. Minidump Dosyalarını Paylaşın
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.679 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 13 Şubat 2021 #3 Minidump dosyasını paylaşmanız gerekir. Ama paylaşmadan önce genel bilgi olarak RAM belleklerden kaynaklandığını söyleyebilirim. Artı 0 Eksi
Minidump dosyasını paylaşmanız gerekir. Ama paylaşmadan önce genel bilgi olarak RAM belleklerden kaynaklandığını söyleyebilirim.