BLueMooN19
Kilopat
Daha fazla
Bu sıralar oyuna girince mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyalarına windbg ile baktım fakat fazla anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
DMP dosyaları: dmp.rar
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Dediğiniz uygulamaları yaptım oyuna girdim fakat tekrar mavi ekran hatadı aldım. Şimdi Memtest86 programı ile test ediyorum. Fakat yeni farkettiğim bir durum var, herhangi bir oyuna girince hdd kapanıp açılıyor gibi ses yapıyor ve bunu yaklaşık 1 dakikada bir tekrarlıyor.
Oyun legal mi?
BIOS güncel değil güncelleyin.
Ses sürücünüzü güncelleyin. DDU rehberini uygulayıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin.
USB ses aygıtı varsa çıkartın.
Hdsentinel ile disk sağlığını kontrol edin.
Chkdsk /F /r komutunu çalıştırın.
drive.google.com
Bellekleriniz testin %68'ini geçmiş. Bütçe ve anakart bilgileri ile yeni konu açıp öneri isteyin. Belleklerinizi değiştirmelisiniz.
Tek tek Memtest86 uygulayabilirsiniz. İkisinde de hata çıkarsa ikisini de değiştirmelisiniz.Cevabınız için teşekkür ederim.
İki adet 4 GB Kingston belleğim var bunlardan hangisinin arızalı olduğunu nasıl anlarım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.