MEMORY_MANAGEMENT Mavi Ekran Hatası

Kazimdlmenk

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, sürücülerimi DDU ile sildim. Sonra yükledim, gene mavi ekran veriyor. Minidump dosyalarımı atıyorum. İncelerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklemezseniz aygıt düzgün çalışmaz, ben yüklemeden çoğu oyununa giremiyorum bile siz nasıl yüklemeden dayandınız?

Windows 10 Kernel Version 19041 MP (12 procs) Free x64 işletim sisteminiz Windows 10 yani sistem kendisi sürücüleri otomatik kuruyor o yüzden bir şekilde dayanmışsınız.
Ama kendi sitesinden, kendi yazılımını kurmassanız olmaz.

Ben hep kurmadan daha iyi performans aldım. Vallahi anlamadım bu olayı.

Temiz kurulum rehberi aşağıda mevcut bu arada.

Yarın yapmaya çalışacağım bilgisayar delirdi kendi kendine kapanıp açılıyor. Ekran driveri hata veriyor inşallah daha kötü yerlere götürmemde. DC gibi bir yerden konuşabilir miyiz yaparken.

Ekran kartının sürücülerini günceller misin?

En başta DDU ile var olan sürücüleri sil. Sonra ekran kartının kendi sitesinden en güncel WHQL imzalı sürücüyü indir.

BIOS güncelleyin.

Rehber olarak kullanabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows güncelleştirmesi varsa yapınız.

MediaFire
Tekrar mavi ekran aldım.

Minidump dosyalarımı paylaştım çözümlerinizi bekliyorum.

"DISM" rehberini uygulayın.

Ekran kartı sürücülerini güncelle.

En başta DDU ile var olan sürücünü sil. Sonra ekran kartının kendi sitesinden en güncel WHQL imzalı sürücüyü indir.

En başta DDU ile AMD HD Audio sürücüsünü kaldırın. Sonra Realtek HD Universal Driver
versiyon 6.0.9045.1 indirin. Driver kısmından Audio Drivers bölümünü seçeceksiniz.

Son düzenleme:

En başta DDU ile var olan sürücünü sil. Sonra ekran kartının kendi sitesinden en güncel WHQL imzalı sürücüyü indir.

En başta DDU ile AMD HD Audio sürücüsünü kaldırın. Sonra Realtek HD Universal Driver
versiyon 6.0.9045.1 indirin. Driver kısmından Audio Drivers bölümünü seçeceksiniz.

Gene en baştan aynı şeyleri mi yapıcaz? Neden böyle oluyo bu?

Ekran kartının WHQL imzalısını nasıl bulcam? Ordaki direk indirirsem WHQL mi ?

Versiyon 6.0.9045.1 indirin. Driver kısmından Audio Drivers bölümünü seçeceksiniz.

Bu konuda olan minidumplar dediğim şeyleri gösteriyor.

Ekran kartı modelin nedir?

AMD RX570

En başta DDU ile var olan sürücünü sil. Sonra aşağıda verdiğim linkten Adrenalin 2020 Edition 20.11.2 Optional (WHQL) bu sürücüyü indirin.

DDU rehberi.

Sonra DISM rehberini uygulayın.

Versiyon 6.0.9045.1 indirin. Driver kısmından Audio Drivers bölümünü seçeceksiniz.

Günaydın. DISM rehberi varya orada tüm komutları ayrı bir CMD açarakmı yazayım yoksa hepsini aynı yere yazsam olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı