MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

Electrix

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2020
Mesajlar
977
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

PC açılırken aldım bu hatayı. Ekran kartı sürücüsü güncel ama bu sürücü daha dün geldi bu yüzden olabilir mi? Ve 3 gün önce (G300s) mouse yazılımı olan LGS (Logitech Gaming software) (LGS diyeceğim.) yükledim. PC'me format attıktan sonra bu tür mavi ekranlar olmuyordu ama bugün oldu. 3 ay önce de bu hata ile sık sık karşılaştığım için 2 kere Memtest86 yaptım. Bu hatanın kaynağı nedir?
 
Dump dosyanda daha detaylı bilgiler gözükmüyor, o yüzden şunu güncelle diye link atmak yerine temel şeylerle sınırlıyız dump dosyan gereği.

DDU rehberini uygula buradan. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Daha sonra ekran kartının sitesinden recommended WHQL sürücüyü kur.

CMD'yi yönetici olarak başlatıp chkdsk /f /r ve SFC /scannow komutlarını gir. HD Tune Pro ile quick scan kapalıyken error scan yap. HD Sentinel ile SSD/HDD sağlıklarının ekran görüntülerini paylaş.

Dediğin gibi LGS'yi kaldır. Sonra bu dosya dizinini sil.
\C:\Program Files\Logitech Gaming Software\

Ek olarak Win Update yap varsa. Şimdilik bu kadar. Muhtelemen tekrar alacaksın mavi ekran, hiç değilse elimizde net bilgi olur. Ayrıca, Windows korsan mı?

Bunları yaptıktan sonra Windows Bellek Tanılama aracını çalıştır, öyle bak bir de.
 
Hayır. Revo Uninstaller'ı da kaldır. Muhtemelen diğer aygıt güncellemelerini de IOBit programlarıyla yaptın, hata bundan kaynaklanıyor olabilir. Denetim masasından kaldır, Reve Uninstaller'ı da kaldır. Driver Booster veya ona benzer uygulamalar varsa kaldır hepsini.
 
Yok ben iobit kullanmıyorum ve driverlarımı kendim yüklüyorum. Ses, Lan gibi şeyleri Windows yüklüyor zaten.
Chkdsk /f /r komutunu uyguladım ne yapayım?
1611734461277.png

@Berrkay
1611734661856.png
 
Diskini taradı, sorun olanları düzeltmeye çalıştı/düzeltti. Diğer dediklerime geçebilirsin.

Abi desene yarım saat sürecek diye.
Acelem var demedin ki? :)
 
Acelem yokta. Şeye bakıyordum. LGS yüzünden çekirdek yalıtımını açamıyorum. Bir dosyayı silmem gerekiyor. Sanırsam Windows klasöründeydi.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2021-01-27 114526.jpeg
    Ekran görüntüsü 2021-01-27 114526.jpeg
    12,4 KB · Görüntüleme: 15

Geri
Yukarı