MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

osmanoguz

Kilopat
Katılım
18 Kasım 2014
Mesajlar
132
Yer
Adana Merkez
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
RAM
CORSAIR Vengeance CMW16GX4M2C3200C16 2x8 GB DDR4 3200 MHz CL16
SSD veya HDD modeli
Crucial 240 GB BX500 CT240BX500SSD
Ekran kartı
ASUS RX570 ROG STRIX 4GB
Anakart
ROG STRIX Z590-A GAMING WIFI
İşlemci
Intel i5 11600K
Öncelikle herkese iyi günler. Bu RAM belleği alalı 1 sene oldu. Aldığımdan beridir bilgisayarı her sabah açtığımda, MEMORY_MANAGEMENT, INTERNAL_POWER_ERROR vs mavi ekran hataları almaya başladım. Artık canıma tak etti. Sürekli Memtest86 ile test yapıyorum test hatasız bitiyor. Denemediğim program kalmadı. Bende RAM belleğini başka bilgisayara taktım. 2 senedir mavi ekran almadığım bilgisayarda 2 günde 3 mavi ekran hatası aldım. Şu an RAM'ler başka bilgisayarda takılı. Bazen AIDA64'ten stress System Memory çalıştırdığımda direk mavi ekran hatası veriyor. Bunun değişimi olur mu? Yoksa param çöpe mi gitti? Yardım ederseniz çok makbule geçer. Teşekkürler.
Mavi ekran dosyaları linki: dmp.rar
 
Merhabalar,

Dediklerimi uyguladıktan sonra tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyasını paylaşırsınız. Sorununz çözüldüğü taktirde belirtmeyi unutmayın.

İyi günler.
 
XMP kapattım, yine mavi ekran. Ben RAM bellekleri garantiye göndermeye karar verdim. Sorunun bellekten kaynaklandığı artık kesinleşti. Teşekkürler yorumunuz için @283156
İyi günler.
Güncelleme: Belleklerimi QP Bilişim'e onlarda Penta Teknoloji'ye yolladılar. Değişim onayı verilmiş. Dün yeni belleklerimi sistemime taktım. Açılır açılmaz 5 tane mavi ekran verdi 🤣. DDU ile grafik kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurdum. Şimdilik mavi ekran yok ve umarım daha da olmaz bu zillet ekran 😠.
0.jpg
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı