Çözüldü MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YardimDestek

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xeon E3-1225-Gigabyte H61M-S2PV-2x8 DDR3 Ram-HD7850-120 GB SSD-1 TB HDD-Gigabyte 420W PSU-ASUS USB 3.0 KASA
Meslek
Bilgisayar Tamirciliği
Hepinize selamlar. Uzun zamandır MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyalarını ekliyorum. Bunun RAM'den kaynaklandığını düşünüyorum ama incelerseniz çok sevinirim. Anakartım A68HM-E33 v2. 2133 MHz'ye kadar destekliyor fakat 2133'ü OC ile destekliyor. 2133 MHz alırsam nasıl OC yapacağım anlatır mısınız?
RAM:https://www.hepsiburada.com/kingsto...utm_content=c&utm_term=43&wt_pc=cimri.c.43.pc
Veya bunlardan 2 tane alıp takabilir miyim?
Minidump dosyaları: mavi ekran hatalarım

Çözüm
Windows'u nereden indirip kurdunuz?
Driver güncelleme programı kullanıyor musunuz?
HD Tune ile test yap ve sonuçların fotoğrafını buraya at. Aşağıdaki kırmızı kutucukların aynı olmasına dikkat et.

Screenshot_16.png

RAM'leri kontrol edin;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu sorunu yaşayan bir arkadaş vardı bazı çözüm yolları konuda yer alıyor. Dosyaları açamıyorum ama bir bakmanızda fayda var.

HD Tune ile test yap ve sonuçların fotoğrafını buraya at. Aşağıdaki kırmızı kutucukların aynı olmasına dikkat et.

Screenshot_16.png

RAM'leri kontrol edin;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Eki Görüntüle 1312301

RAM'leri kontrol edin;

Birkaç ay önce Memtest86 yapmıştım hiç hata yoktu. HD Tune'de yapmıştım. Sıkıntı yok. Ancak şimdi sorun belli oldu şu an internetten sipariş verdim. SSD öldü. 0 MB gözüküyordu. Yeni Kingston A400 250 GB aldım ve Update için 8 GB de Kingston RAM aldım. SSD yarın gelecek inşallah. Windows kurup yarın oradan yazarım ya da gelince oldu diye yazarım. Sağ olun. Biraz fazla yazdım kusura bakmayın :)
Bir de meraktan soracağım. SSD ile RAM aynı zamanda gelmeyecek sizce ilk Windows mu kurayim sonra mı RAM takayim yoksa ilk RAM'i mi bekleyip sonra mı Windows kurmalıyım?

Eki Görüntüle 1312301

RAM'leri kontrol edin;

Windows'u kendi sitesinden indirip kurmuştum ama SSD gelinceye kadar orijinal bir adet daha kurulum USB'si hazırlayacağım.

Son düzenleme:
Birkaç ay önce Memtest86 yapmıştım hiç hata yoktu. HD Tune'de yapmıştım. Sıkıntı yok. Ancak şimdi sorun belli oldu şu an internetten sipariş verdim. SSD öldü. 0 MB gözüküyordu. Yeni Kingston A400 250 GB aldım ve Update için 8 GB de Kingston RAM aldım. SSD yarın gelecek inşallah. Windows kurup yarın oradan yazarım ya da gelince oldu diye yazarım. Sağ olun. Biraz fazla yazdım kusura bakmayın :)
Bir de meraktan soracağım. SSD ile RAM aynı zamanda gelmeyecek sizce ilk Windows mu kurayim sonra mı RAM takayim yoksa ilk RAM'i mi bekleyip sonra mı Windows kurmalıyım?

Windows'u kendi sitesinden indirip kurmuştum ama SSD gelinceye kadar orijinal bir adet daha kurulum USB'si hazırlayacağım.

Windows'u kurabilirsiniz.

RAM'i sonradan takarsa bir şey olur mu Windows çökmesi gibi. Çünkü eski RAM'i çakaracağım.

RAM eklemesi yaptığınızda Windows'ta veya herhangi bir yerde bir hata ile karşılaşmazsınız. Windows'u kurabilirsiniz.

İki alette geldi akşam kurulum yapıp inşallah sizi bilgilendireceğim. Hepinize teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı