MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatası

GORKEMJEYJEY

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Havacılık ve Uçak Fotoğrafçılığı
Bilgisayarımın işlemcisini ve anakartını 2 hafta önce değiştirdim. Değiştirdikten sonra ek olarak 8 GB RAM'in yanına 16 GB takviye yaptım ve 24 GB RAM var şu an. Normalde sorun yoktu ama bugün durduk yere bir problem başladı. Bilgisayarla oyuna giriyorum, oynuyorum hiçbir sıkıntı yok. Oyundan çıktım başka oyuna giriyorum o esnada oyun açıldıktan sonra bilgisayar MEMORY_MANAGEMENT koduyla mavi ekran yiyor. 8 GB olan RAM'imin sağlam olduğuna eminim, diğer 16 GB olan zaten yeni aldım 1,5 hafta anca oldu. Ne yapmalıyım?

@GORKEMJEYJEY Oluşmuşsa paylaşın hocam dosyaları.

@GORKEMJEYJEY Oluşmuşsa paylaşın hocam dosyaları.

Sistemde 16 GB olan RAM'i bırakıp 8 GB RAM'i söküp deneyin. Veya tam tersi.

1744499618525.png

Ya da RAM testi yapın. Uzun sürer.

Sistemde 16 GB olan RAM'i bırakıp 8 GB RAM'i söküp deneyin.

Eki Görüntüle 2468618

Ya da RAM testi yapın. Uzun sürer.

8 GB olanın bulunduğu soket kule tipi fanın altında kaldığı için çıkarmamı engelliyor. Açıkçası kendim sökme gibi bir sorumluluk almaya cesaretim de yok, Memtest için ise belleğim yok :(

8 GB olanın bulunduğu soket kule tipi fanın altında kaldığı için çıkarmamı engelliyor. Açıkçası kendim sökme gibi bir sorumluluk almaya cesaretim de yok, Memtest için ise belleğim yok :(
Bu durumda ne yapmam lazım?

16 GB RAM'i çıkardığınızda sorun düzeliyor mu? Bu gibi durumlar için iyi/kötü bir USB bellek bulundurmalısınız.
Hocam saat geç olduğu için kasanın kapağını sökerken ses çok fazla çıkacak o yüzden yarın deneyeceğim 16'yı çıkarmayı.Size yarın etiket atıp haber etsem sıkıntı olur mu?

Sıkıntı olmaz hocam.

Hocam konuyu hortlatıyorum, denemek için hiçbir müdahalede bulunmadan bilgisayarı açtım şu anlık bir oyun oynayıp kapatıp diğerine geçtim sıkıntı yaşamadım.

Edit: Başka bir oyundan çıkıp Valorant'a girerken MEMORY_MANAGEMENT koduyla yine mavi ekran yedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı