MEMORY_MANAGEMENT mavi ekran hatasının sebebi nedir?

Line

Centipat
Arkadaşlar bilgisayarda ilk önce Windows 11 vardı ve Valorant'a Steam'e girdiğimde mavi ekran verip kendini yeniden başlatıyordu. Bilgisayarı kullanamaz hale gelmiştim ve sıfırlama karar verdim fakat sıfırlamama rağmen yine aynı programları açınca yine mavi ekran veriyordu. 3-4 kere sıfırladım ve bir şey değişmedi. Ben de en sonunda format attım ve Windows 10 yaptım ama değişen bir şey olmadı, yine hata veriyordu. Y
Aklaşık 3 kerede format attım, şimdi yine veriyor. Ben de BlueScreenView programını yükleyerek sorunun kaynağını bulmaya çalıştım ve çıkan sonuç eklediğim resimde, bir de sorunun adresi:
ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+295F59 fffff800'2D800000 fffff800'2E846000 0x01046000 0x464f5428 19.05.2007 22:46:48 microsoft® windows® operating System NT kernel & System 10.0.19041.3930 (winbuild.160101.0800) Microsoft Corporation C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
Ne yapmam gerekiyor, neden kaynaklanıyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam SSD sağlığını aynı zamanda errorscan değerlerini paylaştım olay raporunuda attım fakat tam doğru olarak atabildimmi emin değilim bir de hocam bilgisayarı normal bir şekilde kullanabiliyorum Valorant Steam gibi uygulamaları açınca mavi ekran veriyor RAM sorunlu farkındayım ama normal olarak kullanabiliyorum anlamış değilim yardımların için teşekkür ediyorum

Olabilir öyle şeyler. O yüzden orada olup burada olmaması herhangi bir sonuca gitmiyor ne yazık ki.

Sentinel üzerindeki sağlık verisi normal gözüküyor ama Windows diskinin dosya sisteminde bozulma tespit etmiş. Tarama yapılması gerekiyormuş.
Rich (BB code):
C: birimindeki dosya sistemi yapısında bir bozulma bulundu.

Bozulmanın tam yapısı bilinmiyor. Dosya sistemi yapılarının çevrimiçi taranması gerekiyor.

Rich (BB code):
Birim C: (\Device\HarddiskVolume3) Çevrimdışı Tarama gerektiriyor. Çevrimdışı Tarama sonraki zamanlanmış bakım görevinin parçası olarak otomatik çalıştırılacak. Ayrıca yerel olarak komut satırından "CHKDSK /SCAN" komutunu veya PowerShell aracılığıyla yerel olarak veya uzaktan "REPAIR-VOLUME <sürücü:> -SCAN" komutunu da çalıştırabilirsiniz.

Chkdsk ile diskini de bir kontrol ettir sisteme.

Son düzenleme:

Hocam yerel diskimden araçlar bölümünden hata denetle yaptım ve bir hata çıkmadı başka bir yöntemle yapayim mi ve şu anki yaptığım doğru oldu mu?

Hocam yerel diskimden araçlar bölümünden hata denetle yaptım ve bir hata çıkmadı. başka bir yöntemle yapayim mi ve şu anki yaptığım doğru oldu mu?
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk /scan komutunu gir. Kısa sürede bitecektir.

Test bitiminde şöyle bir uyarı alacağını umut ediyorum:
Windows has scanned the file system and found no problems.
No further action is required

Hocam her iki RAM'i de tek tek farklı slotlarda 5'er dakika test etttim ikisinde de hata vermedi sonunda birlikte takarak denedim ve yine sorun çıkmadı.

2 RAM'i de test bitimine kadar bekleyerek test et. 1 saat civarı sürüyor test, RAM 8 GB olduğu için. 5 dakika bakarak bir şey anlaşılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…