S sonerkabak Femtopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #1 Anakart B450 MS2h İşlemci Amd ryzen 5 1600 Arkadaşlar son 1 aydir bu hatayi surekli aliyorum. BIOS guncel. Driverlar guncel her şey guncel.
Çözüm KojiroHyuga04 11 Nisan 2022 Mükemmel tespit yapmışız. XMP kapalı bu kadar hata çıktıysa dosyaya falan gerek yok. Direkt RAM bellekler değişecek.
Mükemmel tespit yapmışız. XMP kapalı bu kadar hata çıktıysa dosyaya falan gerek yok. Direkt RAM bellekler değişecek.
imbusymom Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 10 Nisan 2022 #2 Arama yerine Windows Bellek Tanılama yazıp test yapabilir misiniz ramlere. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.764 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 10 Nisan 2022 #3 imbusymom dedi: Arama yerine Windows Bellek Tanılama yazıp test yapabilir misiniz ramlere. Genişletmek için tıkla... Zaten atılan resim Windows Memory Diagnostics üzerinden yapılmış olan testin fotoğrafı. @sonerkabak Dump dosyalarınızı paylaşın, bilgisayarımı almış olan bakardım. Ama bakabilen insanlar vardır. MemTest86 çalıştırmanız lazım. BIOS menüsünden XMP kapatıp MemTest86 testi yapın. Artı 0 Eksi
imbusymom dedi: Arama yerine Windows Bellek Tanılama yazıp test yapabilir misiniz ramlere. Genişletmek için tıkla... Zaten atılan resim Windows Memory Diagnostics üzerinden yapılmış olan testin fotoğrafı. @sonerkabak Dump dosyalarınızı paylaşın, bilgisayarımı almış olan bakardım. Ama bakabilen insanlar vardır. MemTest86 çalıştırmanız lazım. BIOS menüsünden XMP kapatıp MemTest86 testi yapın.
imbusymom Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 10 Nisan 2022 #4 KojiroHyuga04 dedi: Zaten atılan resim Windows Memory diagnostics üzerinden yapılmış olan testin fotoğrafı. @sonerkabak dump dosyalarınızı paylaşın, bilgisayarımı almış olan bakardım. Ama bakabilen insanlar vardır. Memtest86 çalıştırmanız lazım. BIOS menüsünden XMP kapatıp Memtest86 testi yapın. Genişletmek için tıkla... Onu fark etmemişim pardon. Memtest86+ buradan indirip alttaki videodan da testin nasıl yapıldığına bakabilirsiniz. sonerkabak dedi: Arkadaşlar son 1 aydir bu hatayi surekli aliyorum. BIOS guncel. Driverlar guncel her şey guncel. Eki Görüntüle 1354876 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Zaten atılan resim Windows Memory diagnostics üzerinden yapılmış olan testin fotoğrafı. @sonerkabak dump dosyalarınızı paylaşın, bilgisayarımı almış olan bakardım. Ama bakabilen insanlar vardır. Memtest86 çalıştırmanız lazım. BIOS menüsünden XMP kapatıp Memtest86 testi yapın. Genişletmek için tıkla... Onu fark etmemişim pardon. Memtest86+ buradan indirip alttaki videodan da testin nasıl yapıldığına bakabilirsiniz. sonerkabak dedi: Arkadaşlar son 1 aydir bu hatayi surekli aliyorum. BIOS guncel. Driverlar guncel her şey guncel. Eki Görüntüle 1354876 Genişletmek için tıkla...
KS KS S sonerkabak Femtopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #5 Selamlar hocam Memtest86+ testini yaptım 3.testten sonrasını devam ettirmedim çünkü tonlarca sorun çıktığını gördüm. XMP olayını kapatıp yapmıştım. Dump file'ını atamıyorum çünkü yetkim yok diyo hocam. KojiroHyuga04 dedi: Zaten atılan resim Windows Memory Diagnostics üzerinden yapılmış olan testin fotoğrafı. @sonerkabak Dump dosyalarınızı paylaşın, bilgisayarımı almış olan bakardım. Ama bakabilen insanlar vardır. MemTest86 çalıştırmanız lazım. BIOS menüsünden XMP kapatıp MemTest86 testi yapın. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 11 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Selamlar hocam Memtest86+ testini yaptım 3.testten sonrasını devam ettirmedim çünkü tonlarca sorun çıktığını gördüm. XMP olayını kapatıp yapmıştım. Dump file'ını atamıyorum çünkü yetkim yok diyo hocam. KojiroHyuga04 dedi: Zaten atılan resim Windows Memory Diagnostics üzerinden yapılmış olan testin fotoğrafı. @sonerkabak Dump dosyalarınızı paylaşın, bilgisayarımı almış olan bakardım. Ama bakabilen insanlar vardır. MemTest86 çalıştırmanız lazım. BIOS menüsünden XMP kapatıp MemTest86 testi yapın. Genişletmek için tıkla...
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.764 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 11 Nisan 2022 #6 Mükemmel tespit yapmışız. XMP kapalı bu kadar hata çıktıysa dosyaya falan gerek yok. Direkt RAM bellekler değişecek. Artı 0 Eksi Çözüm
Mükemmel tespit yapmışız. XMP kapalı bu kadar hata çıktıysa dosyaya falan gerek yok. Direkt RAM bellekler değişecek.
KS KS S sonerkabak Femtopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #7 KojiroHyuga04 dedi: Mükemmel tespit yapmışız. XMP kapalı bu kadar hata çıktıysa dosyaya falan gerek yok. Direkt RAM bellekler değişecek. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim ramlerim yarin geliyor eğer sorun tekrar devam ederse burdan yazacağım. Sağolun tekrardan ! Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Mükemmel tespit yapmışız. XMP kapalı bu kadar hata çıktıysa dosyaya falan gerek yok. Direkt RAM bellekler değişecek. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim ramlerim yarin geliyor eğer sorun tekrar devam ederse burdan yazacağım. Sağolun tekrardan !
imbusymom Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 12 Nisan 2022 #8 sonerkabak dedi: Cok tesekkur ederim ramlerim yarin geliyor eğer sorun tekrar devam ederse burdan yazacağım. Sağolun tekrardan ! Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
sonerkabak dedi: Cok tesekkur ederim ramlerim yarin geliyor eğer sorun tekrar devam ederse burdan yazacağım. Sağolun tekrardan ! Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun.
KS KS S sonerkabak Femtopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #9 imbusymom dedi: Çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim hocam zor bi kasa ebeveyni olmak. Selamlar hocam mavi ekran sorunum çözüldü bazen bir şey silerken ya da kullanırken son duyduğum ses küçük saniyeler aralığında tırtıklanıyor. Tam olarak anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır . Son düzenleme: 13 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
imbusymom dedi: Çok geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim hocam zor bi kasa ebeveyni olmak. Selamlar hocam mavi ekran sorunum çözüldü bazen bir şey silerken ya da kullanırken son duyduğum ses küçük saniyeler aralığında tırtıklanıyor. Tam olarak anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır .