Öncelikle merhaba dostlar. Aylardır sıkıntısız kullandığım laptop şu an kullanılmaz halde. Daha düne kadar bir sıkıntısı yoktu. Dün biraz oynayayım diye Steam'den Warband indirdim. Oyun açılırken ekran bir anda parazitlenmiş gibi bozuldu ve mavi ekran verdi(MEMORY_MANAGEMENT). Ardından ben oyunu sildim terkar yükledim ve sorunsuz çalıştı. Ertesi gün Team Fortress 2'ye girerken tekrar mavi ekran verdi SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION.
Sonrasında mavi ekranların ardı arkası kesilmedi. Bilgisayar açılıyor, bir şeye ellemezsem uzun süre mavi ekran vermiyor (Ellemeden test ettim 15 dakikanın sonunda yine SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION verdi) ama örnek veriyorum Opera açınca mavi ekran veriyor.
İşlemci: Intel i5
Ekran kartı: Intel HD4000 ve Radeon7600M
RAM: 8 GB
Ekstra olarak aldığım diğer mavi ekran hataları:
-SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
-KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION
- KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
-BUGCODE_USB_DRIVER
Windows Memory Diagnostic Tool kullandım ve SFC /scannow yaptım. Diagnostic toolu bir sıkıntı bulamadı, SFC bozuk dosyalar bulduğunu ve tamir ettiğini söyledi.
Bilgisayar kapanmadan önce alabildiğim minidump dosyaları: minidump2.zip
Yani son olarak uzun süredir sıkıntısız çalışan bir bilgisayarın bir anda bu kadar fazla stopcode ile mavi ekran vermesi biraz değişik. Umarım yardımcı olabilirsiniz.
Sonrasında mavi ekranların ardı arkası kesilmedi. Bilgisayar açılıyor, bir şeye ellemezsem uzun süre mavi ekran vermiyor (Ellemeden test ettim 15 dakikanın sonunda yine SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION verdi) ama örnek veriyorum Opera açınca mavi ekran veriyor.
İşlemci: Intel i5
Ekran kartı: Intel HD4000 ve Radeon7600M
RAM: 8 GB
Ekstra olarak aldığım diğer mavi ekran hataları:
-SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
-KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION
- KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
-BUGCODE_USB_DRIVER
Windows Memory Diagnostic Tool kullandım ve SFC /scannow yaptım. Diagnostic toolu bir sıkıntı bulamadı, SFC bozuk dosyalar bulduğunu ve tamir ettiğini söyledi.
Bilgisayar kapanmadan önce alabildiğim minidump dosyaları: minidump2.zip
Yani son olarak uzun süredir sıkıntısız çalışan bir bilgisayarın bir anda bu kadar fazla stopcode ile mavi ekran vermesi biraz değişik. Umarım yardımcı olabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: