MemTest64 ile RAM testi yaparken PC kapandı

Umur Kırmızı

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. 8 GB RAM'imin yanına 2.el bir RAM almıştım da Memtest64 adlı uygulamayla RAM'i test ettim, 30 dakika sonra siyah ekran aldı, kaldı öyle. Sizce RAM'i iade etmeli miyim?

Merhabalar. 8 GB RAM'imin yanına 2.el bir RAM almıştım da Memtest64 adlı uygulamayla RAM'i test ettim, 30 dakika sonra siyah ekran aldı, kaldı öyle. Sizce RAM'i iade etmeli miyim?
RAM'in önceki RAM ile türü ve frekansı aynıdır inşallah.

Test ederken mi kapandı? Yoksa test yaptıktan sonra mı?

Belki PSU kaynaklı olmuş olabilir. Yani korumaya almak için bazen kapatabiliyor. Bilgisayarın sıkıntısız bir biçimde çalışıyor mu?

Belki PSU kaynaklı olmuş olabilir. Yani korumaya almak için bazen kapatabiliyor. Bilgisayarın sıkıntısız bir biçimde çalışıyor mu?
Test ederken kapandı 30 dk dayanabildi

Son düzenleme:

Bilgisayarımı 4 senedir aktif kullanıyorum böyle bi sorun hiç yaşamamıştım bir anda yapmaya başladı
Az önce yine aynı programla sadece ilk ramimle test ettim 20 dk dayandı. Şimdi sizin dediğiniz programla test edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…