Memtest86 kaç saat yapılmalı?

8GB için 2 saat 32 dakika gibi bir sürede tamamlıyor olması gerek, bellek boyutu arttıkça mantıken süre artıyor. Ayrıca yarım test yapıp bırakmak hangi akla hizmet bir yöntem? Cidden merak ettim.

8 GB için 2 saat 32 dakika gibi bir sürede tamamlıyor olması gerek, bellek boyutu arttıkça mantıken süre artıyor. Ayrıca yarım test yapıp bırakmak hangi akla hizmet bir yöntem? Cidden merak ettim.

Birader ben zaten yarım bırakma derdinde değilim düzgünce sordum kaç saat sürdüğünü sadece acil kapatmam gerekebilir onu diyorum.

Birader ben zaten yarım bırakma derdinde değilim düzgünce sordum kaç saat sürdüğünü sadece acil kapatmam gerekebilir onu diyorum.
Ayni platformda bulunmamız beni senin biraderin yapmaz, ayrıca mantıklı düşünürsen yarım bırakma gibi bir söylemin yok, yanıtlara bakarsan yarım bırakan bir kullanıcıya yapıldığını anlayacaksın yorumun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı