Şu an önümde bir çizelge var, memur olabilirim ama memurluk hayalimdeki iş değil. Hayalimdeki işe girmek için mutlaka torpil lazım yetenek var ama yetmiyor. Girip girmeyeceğimi bile bilmiyorum. Sizce memurluk mu yoksa hayalimdeki işe çabalamak mı?
Yapacağın iş bilimsel açıdan bir isse yurt dışı üniversitelerine başvurabilirsiniz belki çok zor da olsa bir şey çıkabilir. Onun haricinde ülkede iş yapmak imkansız.Şu an önümde bir çizelge var, memur olabilirim ama memurluk hayalimdeki iş değil. Hayalimdeki işe girmek için mutlaka torpil lazım yetenek var ama yetmiyor. Girip girmeyeceğimi bile bilmiyorum. Sizce memurluk mu yoksa hayalimdeki işe çabalamak mı?
Memurluk daha mantıklı seçim. En azından güvencen vs gibi durumların olabiliyor. Hayalindeki işini de bahsetseydin yine seçim yapılabilirdi. Ama tabi yine de net cevap verilemezdi. Nedeni ise senin hayalindeki bir durumdan oluşması. Ama genel olarak memurluktan yana olacaklarını düşünüyorum.Şu an önümde bir çizelge var, memur olabilirim ama memurluk hayalimdeki iş değil. Hayalimdeki işe girmek için mutlaka torpil lazım yetenek var ama yetmiyor. Girip girmeyeceğimi bile bilmiyorum. Sizce memurluk mu yoksa hayalimdeki işe çabalamak mı?
Yaşam zorluğuna bakılırsa memurluk daha makul bir seçim olacaktır. maalesef hayallerimizin peşinden gidemiyoruz bu zamanda.Şu an önümde bir çizelge var, memur olabilirim ama memurluk hayalimdeki iş değil. Hayalimdeki işe girmek için mutlaka torpil lazım yetenek var ama yetmiyor. Girip girmeyeceğimi bile bilmiyorum. Sizce memurluk mu yoksa hayalimdeki işe çabalamak mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.