Kuzenim bilgisayarımı oyun oynayacağım diye aldı ve GTA V indirmiş korsan. Onun içinde de MEMZ varmış. Defender göremedi, ben de yavaş yavaş çökmesini izledim. Size bir önerim var: Asla ve asla güvenmediğiniz kişilere bilgisayarınızı vermeyin!
Kuzenim bilgisayarımı oyun oynayacağım diye aldı ve GTA V indirmiş korsan. Onun içinde de memz varmış. Defender göremedi, ben de yavaş yavaş çökmesini izledim. Size bir önerim var: Asla ve asla güvenmediğiniz kişilere bilgisayarınızı vermeyin!
Merhabalar, bilgisayarıma memz.exe adlı trojan virüs bulaştı. Bilgisayar özelliklerim bu şekildedir, daha 2 ay oldu toplayalı. Memz virüsü beni uyarmıştı bulaştığı an şu şekilde. Taskmanager açtım tabii ben de akıllı sanıyorum kendimi MEMZ.exe'yi taskmanager'den kapatmaya çalıştım. Ekrana...
Merhabalar, bilgisayarıma memz.exe adlı trojan virüs bulaştı. Bilgisayar özelliklerim bu şekildedir, daha 2 ay oldu toplayalı. Memz virüsü beni uyarmıştı bulaştığı an şu şekilde. Taskmanager açtım tabii ben de akıllı sanıyorum kendimi MEMZ.exe'yi taskmanager'den kapatmaya çalıştım. Ekrana...