Menisküs MSÜ'ye engel mi?

REapex

Hectopat
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 yıl önce bir sakatlık sonucu menisküsum yırtıldı ama hiç ameliyat olmadım. Ve artık düzeldi. Neredeyse eskisi kadar koşabiliyorum, eskisinden neredeyse daha yükseğe de zıplayabiliyorum. Engel olur mu? 1 yil içinde spor ile ödemini de tamamen eritebilirim gibime geliyor.

Engel değil tabi iyileşmen gerek. Ameliyat geçirmediysen sıkıntı yok zaten geçici bir şey. Arkadaşım da menisküsünü yırttı hazırlanırken ve şu an eğitimde. Parkuru da geçti ancak çok zorlandı çünkü yırtıldığını çok geç fark etti. Tavsiye doktor eşliğinde yürütmen süreci.

Hatta hüzünlü bir dipnot geçeyim. Ben de polis olmayı çok istiyordum ama yakın zamanda bir hastalığımın olduğunu öğrendim ve sınavına bile giremedim. Umarım sen olabilirsin

Engel değil tabii iyileşmen gerek. Ameliyat geçirmediysen sıkıntı yok zaten geçici bir şey. Arkadaşım da menisküsünü yırttı hazırlanırken ve şu an eğitimde. Parkuru da geçti ancak çok zorlandı çünkü yırtıldığını çok geç fark etti. Tavsiye doktor eşliğinde yürütmen süreci.

Hatta hüzünlü bir dipnot geçeyim. Ben de polis olmayı çok istiyordum ama yakın zamanda bir hastalığımın olduğunu öğrendim ve sınavına bile giremedim. Umarım sen olabilirsin

Çok üzüldüm hocam. Umarım daha iyi bir işiniz vardır. Teşekkür ederim bilgi için.

Sağlığınızı düşünerek biraz daha bekleyebilirsiniz. En iyisi zorlamamak.

Teşekkürler hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok üzüldüm hocam umarım daha iyi bir işiniz vardır. teşekkür ederim bilgi için
Henüz bir işim yok iş aramaya devam ediyorum. Diplomam yabancı dilim hiçbir işe yaramıyor hele ki küçük şehirde. Allah büyüktür illaki bir çıkış yolu vardır, umutluyum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı