Mental durumum çok kötü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu gerçek değil. İmkanı yok. Moderatörler buraya bakmalı.

Arkadaşlar Witcher 3'ü sildikten birkaç hafta sonra tekrar indirsem kaldığım yerden devam eder miyim?
Beğen Alıntıla Cevapla

Alabilirsin ama komisyon alabilir.
Valorant'ta en düşük ayarlarda çözünürlük 1024x768 de 80-120 FPS almam normal mi?
Ayrıca CS de de 1024x768 de en düşük ayarlarda 100 - 120 alıyorum menüde de 110 falan.
Sistem.
RTX 3050 4 GB.
i5 10300H.
8 GB RAM.
Laptop.

Arkadaş konuları kopyalayıp atıyor. Daha şimdi gördüm konuyu. Küçük biri galiba ve troll.

Arkadaşlar Witcher 3'ü sildikten birkaç hafta sonra tekrar indirsem kaldığım yerden devam eder miyim?
Beğen alıntıla cevapla.

Valorant'ta en düşük ayarlarda çözünürlük 1024x768 de 80-120 FPS almam normal mi?
Ayrıca CS de de 1024x768 de en düşük ayarlarda 100 - 120 alıyorum menüde de 110 falan.
Sistem.
RTX 3050 4 GB.
i5 10300H.
8 GB RAM.
Laptop.

Evet Steam Cloud bu yüzden var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Steam Cloud bu yüzden var.

Yaşım 14 her yıl normalde bir futbol kulübüne yazılırdım hiçbirinde elit takıma yükselemedim. Yaz geldi acaba 14 yaşında gene mi yazılsam yoksa geç mi kaldım? Boy 160 kilo 57 hızım iyi ne oynamalıyım? Genelde hep sol kanat oynardım sağ ayağım sol kanattan çıkıp sağ ayağımla şut çekerdim. Hızım da iyi fakat çok koşunca nefes nefese kalıyorum.

Bildiğiniz moderatör varsa etiketlemek ceza sebebi miydi? Etiketleyebilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı