Mental sağlık durumu nasıl düzelir?

Deadisbruh

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd 5 7500F, Msi Mag Coreliquid M240, Msi Pro A620M-E, Adata 1TB, Msi 4060 Ventus 2x 8gb
Bilmiyorum garibim. Kafayı yiyorum. Her gece deliriyorum tek olduğum. İçin neden böyle oluyor diye bir destek çıkın bir şey deyin. Bir destek verin. Ne yapayım bilmiyorum.

Bilmiyorum garibim. Kafayı yiyorum. Her gece deliriyorum tek olduğum. İçin neden böyle oluyor diye bir destek çıkın bir şey deyin. Bir destek verin. Ne yapayım bilmiyorum.

Bir yerden sonra yalnızlığa alışacaksın, ve aklına daha az gelmeye başlayacak. Ve bu süreçte yalnızlığı sevebilme şansın da var. @ubiiyy

Teklikten kastınız ilişkiniz olmaması mı?

Sürekli ve sürekli depresif konumda takılırsanız isteseniz de çıkamazsınız. Herkesin kendi derdi var ve bunu bir şekilde atlatabileceğinizi düşünüp bir uğraş, aktivite bulabilirsiniz.

Dark Souls oyna kardeşim her yaptığın yanlış harekette hayatta yaptığın yanlışlıklar gelsin ben öyle yapıyordum oyunu bitirene kadar tüm hayatım, tüm dertlerim, yıllardır aşık olduğum kızın başkasını sevdiğine kadar hepsi gözümün önünden geçti. Hayat zor, bir söz vardır düşündükçe zor gelir hayat, hayat kolaydır düşüncesiz insana biz her şeyi düşünüyoruz hayat bize zor. Allah hepimize yardım etsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı