Meral Akşener: "Kılıçdaroğlu, 6'lı masanın adayı değil"

Ülkemizde adamakıllı parti yok yani olsa bile inanılmaz iyi bir politika izlemesi lazım çünkü oy verenlerin %80'i ya CHP'ye ya da Akp'ye veriyor yani başka partiye vermeye kalksanız ülke o kadar cahil ki bazı kişiler o partiyi tanımaz bile yani demek istediğim ya CHP'ya da akp kazanır ki şu anki ülkenin krizlerine bakarsak muhalefetin açık ara Akp'yi geçmesi gerekiyordu o kadar beceriksiz bir muhalefet var ki ülke şu durumda olmasına rağmen Akp'yle başa çıkamıyorlar.
 
Türkiye'de kriz ile gelen kriz ile gider.
Ancak bu kaos ortamında bile AKP'nin kazanabilme ihtimalini muhalefet tarafına bakarak konuşuyoruz.
İşte muhalefet tarafı bu kadar beceriksiz.

20 sene sonra mı kafalarına dank etti AKP'ye karşı oynamak? 20 sene önce kimlerle yürüyorlardı da bugün bu konumdalar?
 
Türkiye'de kriz ile gelen kriz ile gider.
Ancak bu kaos ortamında bile Akp'nin kazanabilme ihtimalini muhalefet tarafına bakarak konuşuyoruz.
İşte muhalefet tarafı bu kadar beceriksiz.

20 sene sonra mı kafalarına dank etti Akp'ye karşı oynamak? 20 sene önce kimlerle yürüyorlardı da bugün bu konumdalar?

Kimin geleceği umurumda değil tek istediğim şu saçma başkanlık sisteminin değişmesi bütün gücü tek bir yere bağlarsan böyle oluyor.
 
Kılıçdaroğlu aday olabilir de olmayabilir de. Eğer durumdan haberdarlarsa aday göstermezler zaten. Ya Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş aday olacaktır. Ama ben Mansur Yavaşı daha uygun görüyorum.
Malum kişinin tekrar aday olma şansı yok ana yasaya göre diye biliyorum.
Var. Biri başkanlık seçimiydi.
 
KK koltuk sevdalısı. Altılı masadan onay almaması durumunda masayı dağıtma ihtimali yüksek. Aday olması senaryosu cidden felaket olur. Ben Tayyip'in karşısında HDP hariç her adaya basabilirim ama KK kamuoyunda istenmeyen biri. Ben atsam başkası atmayacak. Seçimi kazanmanın iki ihtimali var o da İmamoğlu ve Yavaş. En güçlü aday yavaş ancak uzlaşma açısından İmamoğlu daha rahat. Kürtler Yavaş'ı istemiyor.
 

Geri
Yukarı