Meral Akşener'i köpek ısırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O da bi röportajında beni TV'ye davet edin orada açıklayayım demişti, keşke açık sözlü olsa. Siyasiler sürekli laf çeviriyor.
Demesinin sebebi TV'ler gazetecilerin hepsinin mevcut iktidara çalışmasıdır. Açın Babala TV deki programı izleyin. Öndeki gazeteciler nasıl soru soruyor Sayın Özdağ'a ama karşılarına 'Reisleri' gelince ağızlarını bıçak açmıyor. Neyseki Özdağ hocam hepsinin payını tek tek verdi programda.

Bu köpekler herkese saldırıyor. Arabaya saldıran köpekler var bizim orada araba araba. İnsan değil. Bu saldırgan sokak köpekleri toplatılmalı bence.

Ek olarak programın başında Özdağ içişleri bakanı Süleyman Soylu'yuda davet etti ikimizi konuk ettiğin bir program yapar mısın diye :) ancak içişleri bakanımız bu davete icabet edecek mi? Bence hayır ki etse de dediğim gibi önde oturan gazeteciler Özdağ'a soru sorup cevabını almadan lafını keserken Süleyman Soylu'ya soru bile sormayacaklardır :)

Yok. Ben sevmiyorum aynı zamanda öyle bir hayalim de yok :D

Sen milliyetçi değilsin ki o zaman. :(

Sen bana göre Erdoğan nefreti ile CHP'ye gidemeyip ne yapayım açıkta kalmayım diyerek İYİ partiyi destekleyen birisisin sadece.

Yoksa siyaseti siyasi görüşü söylemleri umrunda değil. Lafa geldimi milliyetçiyim deyip geçersin. Ama Selahattin Demirtaş'a özgürlük diyenler ile aynı masaya oturulmasına ses etmez. Selahattin Demirtaş gelirse kahvaltı yaparım denmesine sessiz kalırsın.

Bak gör seçim zamanı 3-5 oy için daha neler yapacaklar ve sen milliyetçiyim ben diyerek sessiz kalacaksın. Sırf Erdoğan nefreti ile yapacaksın bunları.

Sen bana göre Erdoğan nefreti ile CHP'ye gidemeyip ne yapayım açıkta kalmayım diyerek İYİ partiyi destekleyen birisisin sadece.

Yoksa siyaseti siyasi görüşü söylemleri umrunda değil. Lafa geldimi milliyetçiyim deyip geçersin. Ama Selahattin Demirtaş'a özgürlük diyenler ile aynı masaya oturulmasına ses etmez. Selahattin Demirtaş gelirse kahvaltı yaparım denmesine sessiz kalırsın.

Bak gör seçim zamanı 3-5 oy için daha neler yapacaklar ve sen milliyetçiyim ben diyerek sessiz kalacaksın. Sırf Erdoğan nefreti ile yapacaksın bunları.
Chp-İyi parti konumda dediklerin doğru ama sen iktidar dışında her muhalif siyasiye kılıf bulan birisisin. Sana göre tek iyi akp.

Mevcut iktidarı sevmem açıkçası sizinle fikirlerimizde genellikle uyuşmaz ancak bu konu da haklısınız kesinlikle İyi Parti'yi destekleyen azımsanmayacak bir kesiminin oy atmak için atacağını düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı