Meral Akşener'i köpek ısırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi Parti'yi destekleyen azımsanmayacak bir kesiminin oy atmak için atacağını düşünüyorum.
En iyi kadrolar şuan İYİ Parti'de yer alıyor onlara bu sebepten dolayı oyumu verebilirim. Bir iki istisna dışında kadrosu gayet iyi, özellikle Ekonomi kadrosu mükemmel.

Bizim siyasiler hala şunu anlamadı. Millet nitelikliye değil dindara oy veriyor iyi parti bu kisveye bürünecekti.

En iyi kadrolar şuan İYİ Parti'de yer alıyor onlara bu sebepten dolayı oyumu verebilirim. Bir iki istisna dışında kadrosu gayet iyi, özellikle Ekonomi kadrosu mükemmel.

Ben Cumhurbaşkanı adayı deyilim diyen bir partiye nasıl oy atılır akıl alır gibi değil. Sen sadece CHP'ye çalışıyorsun haberin yok.

İYİ parti ben Cumhurbaşkanı olmak istemiyorum diyor resmen.:D Kadroları iyi olsa ne olacak. Sadece CHP'ye çalışıyor İYİ parti şuan. CHP iktidar olursa gelsin İYİ parti kadroları yönetsin mi ülkeyi diyecek sanıyorsunuz?

Aynı yerel seçimlerde olduğu gibi. CHP bir çok büyük şehiri alırken. İYİ parti 1 tane bile büyük şehiri geçtim. Normal şehir belediyesi bile kazanamadı...

Not: Meral Akşener'in bu köpeği sahiplenmesi gerekir. Bakın görün sahiplenip foto paylaşacaktır yakın zamanda.

Doğru diyorsunuz kadroları gayet iyi ama önemli olan o kadronun bu bilgiyi ne yönde kullanacağıdır ve ben bu konuda İyi Parti'ye güvenmiyorum güvenene saygım sonsuzdur tabii ki.

Ben Cumhurbaşkanı adayı deyilim diyen bir partiye nasıl oy atılır akıl alır gibi değil. Sen sadece CHP'ye çalışıyorsun haberin yok.

İYİ parti ben Cumhurbaşkanı olmak istemiyorum diyor resmen.:D Kadroları iyi olsa ne olacak. Sadece CHP'ye çalışıyor İYİ parti şuan.
Aynı yerel seçimlerde olduğu gibi. CHP bir çok büyük şehiri alırken. İYİ parti 1 tane bile büyük şehiri geçtim. Normal şehir belediyesi bile kazanamadı...
Akşener başbakan olacam dedi.
Parlamenter sistemde zaten ülkeyi başbakan yönetir cumhurbaşkanı sembolik. Tüm kadrosuyla beraber yönetebilir ülkeyi Akşener.

Sen milliyetçi değilsin ki o zaman. :(

Sen bana göre Erdoğan nefreti ile CHP'ye gidemeyip ne yapayım açıkta kalmayım diyerek iyi partiyi destekleyen birisisin sadece.

Yoksa siyaseti siyasi görüşü söylemleri umurunda değil. Lafa geldimi milliyetçiyim deyip geçersin. Ama selahattin demirtaş'a özgürlük diyenler ile aynı masaya oturulmasına ses etmez. Selahattin demirtaş gelirse kahvaltı yaparım denmesine sessiz kalırsın.

Bak gör seçim zamanı 3-5 oy için daha neler yapacaklar ve sen milliyetçiyim ben diyerek sessiz kalacaksın. Sırf Erdoğan nefreti ile yapacaksın bunları.

HDP'i kilit parti haline getiren " açılım süreci " ile doğu illerine pkkyı sokan Öcala'nın kardeşini TRT'ye çıkaran askeri vesayeti bitireceğim diye gelip ordunun düzenini bozan adamı sevmemesi gayet doğal. :D 3-5 oy değil %10 oy orası altını çizeyim gram sevmem AKP'li özkan.

İYİ parti ben Cumhurbaşkanı olmak istemiyorum diyor resmen
Olmasın zaten böyle başarılı liyakatlı bir kadroyu "yeni sistemde" hiçbir etkisi olmayacak bir mevki için harcamak çok yanlış. Akşener'in hedefi Başbakanlık ve bunun için çalışmalar yapıyor. Cesur davranması hoşuma gidiyor.

Demesinin sebebi TV'ler gazetecilerin hepsinin mevcut iktidara çalışmasıdır. Açın Babala TV deki programı izleyin
İlk cümlenizde haklısınız. Programın hepsini izlemesem de önemli soruları izledim. Gereksiz uzun sorular gereksiz uzun cevaplar. Oğuzhan Uğur toplamaya çalışmış o soruları soranlar yerine keşke çıkarsalar tarafsızları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı