Mercusys Halo H70X alınır mı?

Benim de ev 140 m² ben 3'lü H80X aldım indirimdeyke. Bütün evde kesintisiz 200 Mbps alabiliyorum. 32 Mbps için H70X çok rahat iş görür.

3. packten bilgisayara kablo çekeceğim internet hız testinde bir azalma görmem değil mi? (zaten 32Mbps çok çok az alabildiğimin hepsini almak istiyorum)

@aliooo Hocam merhaba ev 140 m² ve Max 32 Mbps destekliyor. Bilgisayarla modem arasında rahat 10-15 metre var ve duvarlar kalın. 3 pack Halo H70X düşünüyorum sizce uygun mudur?
Hocam geç gördüm kusura bakmayın, arkadaşın da dediği gibi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 2'li pack'i bile yeterli olur muhtemelen. Cihazlar çok daha yüksek internet hızlarında gayet stabil çalışıyor, sizin durumunuzda da herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Hocam geç gördüm kusura bakmayın, arkadaşın da dediği gibi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 2'li Pack'i bile yeterli olur muhtemelen. Cihazlar çok daha yüksek internet hızlarında gayet stabil çalışıyor, sizin durumunuzda da herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Ne kusuru hocam ne demek. Çok teşekkürler aklımda hep bir soru işareti vardı çok iyi oldu bu bilgi.

Ne kusuru hocam ne demek. Çok teşekkürler aklımda hep bir soru işareti vardı çok iyi oldu bu bilgi.
Cihazı önerdiğim başka bir arkadaşımın evi büyük bir ev, yaklaşık 220m^2 diye biliyorum ben. O 2'li paketle gayet sorunsuz kullandığını söylüyor fakat modem evin ortasında duruyormuş. 1. Halo cihazı evin ortasında, 2. Halo cihazı evin daha uzak köşesinde ve evin tamamını kapsadığını söylemişti bana. Aklınızda bulunabilir size de 2 cihaz yetebilir.

Cihazı önerdiğim başka bir arkadaşımın evi büyük bir ev, yaklaşık 220m^2 diye biliyorum ben. O 2'li paketle gayet sorunsuz kullandığını söylüyor fakat modem evin ortasında duruyormuş. 1. Halo cihazı evin ortasında, 2. Halo cihazı evin daha uzak köşesinde ve evin tamamını kapsadığını söylemişti bana. Aklınızda bulunabilir size de 2 cihaz yetebilir.
3 olsun garanti olsun zaten diğer mesh sistemlerine kıyasla çok uygun
(https://www.sinerji.gen.tr/mercusys-halo-h70x-ax1800-wi-fi-6-mesh-sistemi-3lu-paket-p-53400)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı