Hocam kullandığınız Wi-Fi adaptörü nedir?
Hocam konu başlığında yazdığın aleti alırsan da yine kablosuz bağlanmış olacaksın. Farkı yok yani. Daha kaliteli bir adaptör önerebilirim.Modeli bilmiyorum ama Everest'in bir adaptörü ancak adaptör önemli değil kablolu bağlantı olsun istiyorum.
(EVEREST EWN-689N 300MBPS ÇİFT ANTENLİ KABLOSUZ USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da) buymuş
Hocam konu başlığında yazdığın aleti alırsan da yine kablosuz bağlanmış olacaksın. Farkı yok yani. Daha kaliteli bir adaptör önerebilirim.
Bu alete modeminden kabloyu bağlayacaksın ve Access Point olarak kullanacaksın. Veya kablosuz ağı bu cihaza bağlayacaksın. Bu cihaz da sinyali güçlendirecek. Sen de bu cihazın güçlendirdiği sinyal ağına bağlanacaksın. Her türlü yine adaptörünü kullanman gerekecek. Kablolu bağlantıyı bu kadar taktıysan uzun ethernet kablolarından alabilirsin.Hocam şimdi bu ağ genişletici değil mi modem gibi yani buna kabloyla bağlayınca internetim iyileşmez mi?
Bu alete modeminden kabloyu bağlayacaksın ve Access Point olarak kullanacaksın. Veya kablosuz ağı bu cihaza bağlayacaksın. Bu cihaz da sinyali güçlendirecek. Sen de bu cihazın güçlendirdiği sinyal ağına bağlanacaksın. Her türlü yine adaptörünü kullanman gerekecek. Kablolu bağlantıyı bu kadar taktıysan uzun Ethernet kablolarından alabilirsin.
Olmaz öyle. Ben de onu diyorum. Cihazın sitesine baktın mı? Öyle bir özelliği olduğunu belirten bir şey bulamadım.Hocam bu cihazda Ethernet girişi var Ethernet ile bağlayınca internetim iyileşir mi olur mu öyle onu soruyorum.
Olmaz öyle. Ben de onu diyorum. Cihazın sitesine baktın mı? Öyle bir özelliği olduğunu belirten bir şey bulamadım.
Ya çok uzun bir ethernet kablosu alacaksın ya da menzil genişletici alıp yine kablosuz olarak kullanacaksın. Ekstra bir seçenek bulamazsın.Bunu yapabilmemin bir yolu yok mu kablosuz olmuyor ev 2 katlı çekmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.