Mercusys ME10 300 Mbps Wi-Fi menzil genişletici PC'ye internet sağlar mı?

489483

Hectopat
Benim PC de Wi-Fi modülü yok. Wi-Fi adaptörü kullanıyordum. Ama kablosuz olunca çok ping oluyor. Kablo da çekemiyorum. Bu ürün ile PC'ye internet sağlayabilir miyim kablolu bir biçimde? Önerilere açığım 250 TL bütçe var.

Hocam konu başlığında yazdığın aleti alırsan da yine kablosuz bağlanmış olacaksın. Farkı yok yani. Daha kaliteli bir adaptör önerebilirim.

Hocam şimdi bu ağ genişletici değil mi modem gibi yani buna kabloyla bağlayınca internetim iyileşmez mi? CS:GO'da 150 pingin altına düşmüyor Valorant daha beter. Ev 2 katlı adaptör olsa da pek işe yarayacağını sanmam.

Hocam şimdi bu ağ genişletici değil mi modem gibi yani buna kabloyla bağlayınca internetim iyileşmez mi?
Bu alete modeminden kabloyu bağlayacaksın ve Access Point olarak kullanacaksın. Veya kablosuz ağı bu cihaza bağlayacaksın. Bu cihaz da sinyali güçlendirecek. Sen de bu cihazın güçlendirdiği sinyal ağına bağlanacaksın. Her türlü yine adaptörünü kullanman gerekecek. Kablolu bağlantıyı bu kadar taktıysan uzun ethernet kablolarından alabilirsin.

Bu alete modeminden kabloyu bağlayacaksın ve Access Point olarak kullanacaksın. Veya kablosuz ağı bu cihaza bağlayacaksın. Bu cihaz da sinyali güçlendirecek. Sen de bu cihazın güçlendirdiği sinyal ağına bağlanacaksın. Her türlü yine adaptörünü kullanman gerekecek. Kablolu bağlantıyı bu kadar taktıysan uzun Ethernet kablolarından alabilirsin.

Hocam bu cihazda Ethernet girişi var Ethernet ile bağlayınca internetim iyileşir mi olur mu öyle onu soruyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı