Mercusys MR70X SQM Bufferbloat nasıl çözülür?

drago4949

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ana modemim ZyXEL köprü moduna aldım kablo ile yeni aldığım routerim Mercusys MR70X bağladım. Sorunsuz open wrt kurdum SQM paketide indirdim hızları da düşürdüm sürekli denedim ama sorun var sanki. Millet hep +0 ms alıyorken benimki düşmedi hiç, nerede hata yaptım? İnternetim 50 mhbs VDSL TurkNet. Hattım telefon kablosu ile prize geliyor bundan olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_0469.png
    IMG_0469.png
    213,7 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ana modemim ZyXEL köprü moduna aldım kablo ile yeni aldığım routerim Mercusys MR70X bağladım. Sorunsuz open wrt kurdum SQM paketide indirdim hızları da düşürdüm sürekli denedim ama sorun var sanki. Millet hep +0 ms alıyorken benimki düşmedi hiç, nerede hata yaptım? İnternetim 50 mhbs VDSL TurkNet. Hattım telefon kablosu ile prize geliyor bundan olabilir mi?

Merhaba, VDSL'e göre aldığınız ping değerleri gayet normaldir. Routerdan bilgisayarınıza yüksek öncelik verir misiniz?

Eski tip telefon kablosu kullanıyorum 15 yıllık bina. Oyun vs oynarken ping oluyor. CAT6 çeksem direk kutudan modeme faydasını görür müyüm?

Tabii ki görürsünüz. Eski tip telefon kablosu kullanmanız pinginizi yükseltir bu gayet normaldir. Hatta şartlar sağlanırsa fiber geçişi bile sağlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı