Adım Kadir. Deli Kadir Uleyn! gibi giriş olmuş. 
Sosyal'in yaş ortalaması gittikçe düşüyor, iyi bir şey değil.![]()
Arkadaşın üslubu burda belliC# bilen bir arkadaş gelmiş, daha ne olsun. Yaştan daha ziyade üsluba ve seviyeye bakmak lazım. Yoksa kuralların ne kadar katı olduğunu biliyorsunuzAyak uyduramayanlar er ya da geç pes ediyor
![]()
C# bilen bir arkadaş gelmiş, daha ne olsun. Yaştan daha ziyade üsluba ve seviyeye bakmak lazım. Yoksa kuralların ne kadar katı olduğunu biliyorsunuzAyak uyduramayanlar er ya da geç pes ediyor
![]()
Dikkat et sana ban atar, demedi demeRecep Baltaş'a bir günlük ban talep ediyorum. Noktalama işaretlerini kullanmamış. Çünkü kurallar bunu gerektirir.
Merhabana Merhaba kardeşMerhaba, benim adım ve soy adım Erol Umut Atalay. 13 yaşındayım. Az buçuk C#'dan anlarım. Ben buyum, iyi forumlar.
Murat Yücedağ'nın kaliteli videoları mevcuttur okuldaki hocalardan daha iyi anlatıyor. Murat YücedağBen lise 3 öğrencisiyim geçen sene C# gördüm hocaların sayesinde çok değil hatta hiç bir şey öğrenmedim sen nasıl az buçuk anlıyorsun şaşırdım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.