Merhaba !

Recep Baltaş'a bir günlük ban talep ediyorum. Noktalama işaretlerini kullanmamış. Çünkü kurallar bunu gerektirir.
Emojiler zaten noktalama işareti yerine kullanılıyor. Bazısı hem emoji hem noktalama işareti kullanır, bazısı da sadece emoji kullanır. Ayrıca forum kurallarında bununla ilgili hiçbir şey yok. :)

Yoksa kuralların ne kadar katı olduğunu biliyorsunuz :) Ayak uyduramayanlar er ya da geç pes ediyor :)

Bence ya kurallar eskisi kadar kati degil, ya da büyük bir tolerans gösteriliyor artik hatalara. :)
C+'dan az bucuk anlayan arkadasim hosgeldin sefa getirdin sen :)

Sosyal'in yaş ortalaması gittikçe düşüyor, iyi bir şey değil. :)
Ayıp oluyor.

Arkadaşın üslubu burda belli :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dk 7:59 - 8:02 sadece kısa bir örnek.

Ben videoda başka, yazışmada başka davranırım.

Bence ya kurallar eskisi kadar kati degil, ya da büyük bir tolerans gösteriliyor artik hatalara. :)
C+'dan az bucuk anlayan arkadasim hosgeldin sefa getirdin sen :)
Sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 ay ortadan kaybolduk, Sosyalle olanlara bak. Eskiden "," koymadık diye uzaklaştırma alıyorduk. Şimdi millete bakıyorum da ne bileyim yani çok rahat gördüm. Neyse daha çok şey demek istiyorum ama...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı