Merhabalar, aranıza yeni katıldım

@ne diyem mahmut mu diyem hoşgeldin aramıza. Umarım uzun yıllar boyu burada bulunursun. Öncelikle kuralları okumanı tavsiye ederim. Yasaklanan siteler ve yazım kuralları başta olmak üzere. Çoğu kurala farkında olmadan uyuyorsun zaten. O kadar okumaya gerek yok.
Yazım hatası olan mesajı alıntılama.
Bu kural ile çoğu insanı kıskıvrak yakaladım.

Siz tartışma kavramını yanlış anlamış olabilirsiniz. Mesela şu an bizim yaptığımız bir tartışma. İlla aklınıza kavga, gürültü ya da bir şeyleri kanıtlamak gelmesin. "X marka anakartı önermiyorum, hayır ben öneriyorum çünkü bilmem ne." Tartışma bu, donanım forumunda olması gereken de bu.
Ben bunları tartışmadan ziyade bilgi aktarımı olarak görüyorum bildiğimi paylaşıyorum. Olayı bir sidik yarışı olarak düşünmemiştim hiç.

@ne diyem mahmut mu diyem
Aramıza hoş geldin. Arkadaşların verdiği linkten kuralları okuyabilirsin ve yaşadığın sorunları, dile getirmek istediklerini uygun kategorilerde konu açarak sorabilirsin.

Uzun yıllar boyunca kalıcı olabilmen dileğiyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı