Merkezi mahallede internet altyapı olmaması

Anomalyxgg

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yaşadığım şehirde merkezde bir mahallede oturuyorum fakat mahallemde altyapı yok, yani biraz karışık bir durum. Benim evimde altyapı görünmüyor, bir yan evde görünüyor, birkaç evde durum böyle. Birinde var, birinde yok. Telekom ekipleri geçen kazı çalışmaları falan yaptı, mahallede Telekom'da çalışan bir abim, "Sizin oraya fiber gelecekmiş, bakır kabloları toplamışlar" dedi. VDSL oluyormuş sanırım, bakır kablo. Yani asıl sorum şu: Bu fiberi getirmeleri çok sürer mi? Yani o kadar kazı yaptılar, bakırları topladılar falan. Grupta Telekom'da çalışan birisi varsa ya da bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilir mi, rica etsem? 2 senedir evde internet yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaşadığım şehirde merkezde bir mahallede oturuyorum fakat mahallemde altyapı yok, yani biraz karışık bir durum. Benim evimde altyapı görünmüyor, bir yan evde görünüyor, birkaç evde durum böyle. Birinde var, birinde yok. Telekom ekipleri geçen kazı çalışmaları falan yaptı, mahallede Telekom'da çalışan bir abim, "sizin oraya fiber gelecekmiş, bakır kabloları toplamışlar" dedi. VDSL oluyormuş sanırım, bakır kablo. Yani asıl sorum şu: Bu fiberi getirmeleri çok sürer mi? Yani o kadar kazı yaptılar, bakırları topladılar falan. Grupta Telekom'da çalışan birisi varsa ya da bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilir mi, rica etsem? 2 senedir evde internet yok.

1 binada olup diğerinde olmaması mahallede altyapı olduğu anlamına geliyor diye biliyorum sağlayıcıyı arayıp konu hakkında soru sordunuz mu?

Hocam sadece Türk Telekom'a bağlı kalmanız gerekmiyor diğer internet sağlayıcılarına da başvurun büyük ihtimalle TurkNet size yardımcı olur.

Hocam sadece Türk Telekom'a bağlı kalmanız gerekmiyor diğer internet sağlayıcılarına da başvurun büyük ihtimalle TurkNet size yardımcı olur.

Vallahi onları da aradım da altyapı olmadığı için bir şey yapamıyorlar GigaFiber için altyapı başcurusu yaptım umarım çözerler

1 binada olup diğerinde olmaması mahallede altyapı olduğu anlamına geliyor diye biliyorum sağlayıcıyı arayıp konu hakkında soru sordunuz mu?

Hem de kaç kere yazı da belirttiğim gibi fiber gelecekmiş dediler ama ne zaman gelir bilmiyorum.

Vallahi onları da aradım da altyapı olmadığı için bir şey yapamıyorlar GigaFiber için altyapı başcurusu yaptım umarım çözerler.

Mahallenizde sorun yaşayanlarla birlikte başvurun ne kadar çok başvuru yapılırsa ihtimal artar.

Vallahi onları da aradım da altyapı olmadığı için bir şey yapamıyorlar GigaFiber için altyapı başcurusu yaptım umarım çözerler.

Hem de kaç kere yazı da belirttiğim gibi fiber gelecekmiş dediler ama ne zaman gelir bilmiyorum.

Darlamadıkça yavaş ilerliyorlar genelde, apartman sakinlerini ikna edip bol bol arayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı