Çözüldü Merkezi yatay geçişte devamsızlıktan ötürü kalınan dersler problem olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirtecinq

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben şu an İngiliz dili ve edebiyatı bölümünde 1. sınıf olarak okuyorum ama bölüme tercih dönemindeki sorunlardan dolayı girdim. Merkezi yatay geçiş ile İngilizce öğretmenliğine geçmek istiyorum fakat sürecin nasıl işlediğiyle ilgili çok fikrim yok. Notların önemsenmediğini duydum fakat devamsızlık hakkında bir şey bilmiyorum. Mesela devamsızlıktan kaldığım dersler olursa geçişte sıkıntı yaşar mıyım? Bilgisi olanlar yardım ederse minnettar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merkezi yatay geçişte dikkate alınan tek şey YKS puanınızın geçmek istediğiniz bölüme eşit ya da daha yüksek olması. Ortalamanız ya da alttan dersinizin olması önemli değil. Hatta kayıt dondurmuşsanız ya da yenilememişseniz bile başvuru yapabilirsiniz.
Merkezi yatay geçişte dikkate alınan tek şey YKS puanınızın geçmek istediğiniz bölüme eşit ya da daha yüksek olması. Ortalamanız ya da alttan dersinizin olması önemli değil. Hatta kayıt dondurmuşsanız ya da yenilememişseniz bile başvuru yapabilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı