Mernis data olayları çok arttı

Vergi borcu yazdirma olayi yapilabilir fakat kendisinin daha cok parasi gider senin kimliginle bir ürün satin alir ve vergisini odemez vergi senin adina oldugu icin faizi isler eninde sonunda odemek zorunda kalirsin tabii ona cidden erisimi varsa.

Olabilir, geçen birinin elinde e-nabız ilaç yazma paneli gördüm.

Anlamadım da dostum kimliğimle nasıl ürün alabilir?

Bendeki panelde olduğunuz aşılar, yazdırdığınız ilaçlar, geçmişteki trafik cezalarınız, geçmişteki araçlarınız, e-okul fotoğrafları, sigorta durumu ve geçmişi, tapu bilgileri vs. vs. hepsi çıkıyor.

Kısa süre önce bir yakınım ad soyadımla kimlik numaram, tüm akrabalarımın isimleri, kimlikleri, tüm bilgilere ulaştı ve bana gösterdi pişkin bir şekilde sırıtarak. Sistem sırıtıyor sanıyorum.

Son düzenleme:
Onlar bende de çıkıyor be dostum.

Kimliginle ürün alabilir yazmadim senin adina ürün alabilir parasini kendi odeyerek.
Nasıl alabilir?

Pişkin bir şekilde sırıtmasının sebebi; henüz daha yeterince olgunluğa erişemeyip kendini siber zorba sanması.
Hiçbir şey yapamaz.

Onlar bende de çıkıyor be dostum.

Nasıl alabilir?

Pişkin bir şekilde sırıtmasının sebebi; henüz daha yeterince olgunluğa erişemeyip kendini siber zorba sanması.
Hiçbir şey yapamaz.

Bir internet sitesinden faydalandı ancak göremedim. Kesinlikle yapamaz kimse endişem yoktu. En fazla aferin aynı şeyleri biliyoruz der geçerim. Bir sorun olsa dahi kişisel verilerin korunma olaylarının aksadığı bir sistemmde savunma yapabilmek için birçok sebep var. Kargo firmaları dahi yanlış tc yazdığınızda isim soyad uyumsuz uyarısı veriyordu yıllar yıllar öncesinden. Gençler farklı şeylere odaklanmalı, bazı şeyler gizli kalmalı. Gizli.

Salla geç, çoluk çocuk.

Tehdit etse ne olacak etmese ne olacak bitanesinede ben denk gelmiyorum ki başını yakayım hiçbir şey yapamazlar hatta T.C.'mii kendim vereyim daha rahat olur böyle çocuklara 1 sene önce panel scripti diye RAT atıyordum daha akıllanmamışlar ratcılar toplanıp işe el atabilir aslında.

Peki bu paneli kullananlara ceza var mı? Varsa neye göre veriliyor mesela? Discord'ta paneli bot olarak satanlar var. Bazı kişiler de Discord'tan bot almış "bende panel vardı ama sadece kendime baktım sonra kapattım bir daha da kullanmadım" diyorlar. Bu kişiler ceza yer mi mesela? Kimseye karşı kullanmayıp sadece bakmak için kullanan kişiler ceza yer mi yani? Yerse eğer şikayet etmeyi planladığım birkaç kişi var listemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…