Mersin sahilde taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek kelime ile rezillik. Avrupa'lıların bizi gördüğü konumu eskiden anlamıyordum artık anlayabiliyorum. Ülkede böyle tipler gezerken hala onları almaya devam ediyor isek ve geri gönderme fikri yetkililerin aklından bile geçmiyor ise, halk da hala onları tutuyor ise biz çoktan kaybettik. Daha fazla şey yazardım ama terbiyem el vermiyor.

Bunlar 50 yıldan fazla süredir bizle beraber mi de aynı eğitim ve kültür seviyesinde oluyoruz acaba?
İşte değiliz. Ülkenin demografik yapısına uymuyorlar. Anlayın artık kendiniz bile diyorsunuz. Bu şekilde demografik yapıyı bozmaya çalışıyorlar ve başardılar da.

Gerçekten ya. Bende Mersin silifkeliyim 1 yıl önce restorana yemek yemeye gittik pişman olduk. Her yerde Arapça tabelalar çoğu kişi Arapça konuşuyor nargileler havada uçuşuyor.

@Unturned çarpıtmıyor, olanları söylüyor. Üstteki arkadaşın dediği gibi de ülkemizin demografik yapısına da uygun değiller ve bunlar ülkemize kaçak şekilde giriyor. Bu beraberinde ne olduğu belli olmayan hastalıkları da beraberinde getirir. Bunların hepsini göz önünde bulundurmak lazım.

Ne alaka ya çarpıtmaya bak.
Hayır doğrular. Aynı kültür seviyesinde değiliz. Bakış açılarımız farklı. Biz yolda kız çocuğu görsek bakmaya kıyamayız nazar değmesin diye. Onlar ise 7 yaşında ki kız çocuğunu sırayla tecavüz ediyor sonrasında çöpe atıyorlar. Bu insanları kabul ediyorsan karakterine yazık.

Hocam demografik yapı hastalık falan filan açıklamaya gerek yok. Ama bu konuda bile onları savunan kişiler var ise bence daha fazla mesaj yazmayın kendinizi kurtarmaya bakın. Aksi takdirde bunca olanlara rağmen hala bir şeylerin farkına varamamış kişiler sizi sinir hastası ederler. Boşuna değerli zamanınıza yazık etmeyin.

Bende 2 ay önce dershaneden çıktım yolda gidiyordum bir abla etek giymiş arkasında bir adam vardı ve muhtemelen Suriyeli tipinden giyiniminden belliydi baka baka gidiyordu. Ablayı uyaracaktım yanlış anlamasın diye uyarmadım.

Bal gibi de ırkçılık yapılıyor. Mesajımı anlayarak okusanız keşke. Bu sorun ırksal değil kültürel, eğitimsizliksel bir sorun.

Irkçılıksa ırkçılık, gurur duyarım ben bundan. Ülkesinden kaçarak buraya gelenleri ovmenin anlami yok.

Sanki Türkler aynısını yapmıyor gibi konuşma.

Kendi milletin ile bunlari bir tutma.
Şu videoyu izlemeni tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hatta usenme git alıntı yapılan tweete bak. @Unturned ayni şekilde senin de alinti tweete bakmani tavsiye ederim.
hepsi uygun değil diye genelleme yapılamaz.
Bal gibi de yapılır, hepsi aynı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…