qu4ster
Decapat
Sanki Türkler aynısını yapmıyor gibi konuşma.
Dışarıdan mülteci gelmemiş olsa o kadınlar daha rahat yüzecekti belki de. Türk de yapıyor bir de üstüne niye Suriyeli yapsın?
Sanki Türkler aynısını yapmıyor gibi konuşma.
Uslu dursunlar o zaman kimse burda ırkçılık yapmıyor. Ben markette kısa şortlu kadın var diye geride bekledim yanlış anlamasın diye.Yine ırkçılık konusu..
Bunu yapanlara ırksal olarak bakmak yerine kültürel eğitimsizlik açısından bakmayı ne zaman öğreneceğiz.
Allah allah. O zaman sen de boş konuşma. Türkle Afganı niye bir tutuyorsun ki? Bizim gibi insanların birilerine ne gibi bir zararı olabilir ki? Bu sığınmacıların acilen sınır dışı edilmesi gerekir. Bu da kamuoyuna bir duyurumdur.Sanki Türkler aynısını yapmıyor gibi konuşma.
Bu sapık kişiler gönderilmeli iyiside var kötüsüde var ama bu hırsız ve tecavüzcüler sınır dışı edilmeli.Kendilerini ülkenin %52'si istiyor. Mecbur katlanacağız.
Irkçılıksa ırkçılık. Adamların kültüründe sapıklık var. En az 100 yıl gerideler. Evine almayacağın adamı ülkeye de sokmayacaksın kardeşim. Gel seni Mersinde silifke caddesinde gezdireyim. Nargile kafeler, Arapça tabelalardan geçilmiyor ortalık.Yine ırkçılık konusu..
Bunu yapanlara ırksal olarak bakmak yerine kültürel eğitimsizlik açısından bakmayı ne zaman öğreneceğiz.
Zira iktidar değişmedikçe bunlar gitmeyecek de.Kendilerini ülkenin %52'si istiyor. Mecbur katlanacağız.
Uslu dursunlar o zaman kimse burada ırkçılık yapmıyor. Ben markette kısa şortlu kadın var diye geride bekledim yanlış anlamasın diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.