Mersin sahilde taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Unturned bunları belirtince mi ırkçı oluyoruz? Bana dokunmayan yılan, bin yıl yaşasın bakış açısını artık bırakın. Sizin de ablanız, anneniz vardır. Ablanız olmasa da anneniz var. Siz bunları belirtirken biri gelip size ırkçı deseydi, ne düşünürdünüz?

Sanki Türkler aynısını yapmıyor gibi konuşma.
Allah allah. O zaman sen de boş konuşma. Türkle Afganı niye bir tutuyorsun ki? Bizim gibi insanların birilerine ne gibi bir zararı olabilir ki? Bu sığınmacıların acilen sınır dışı edilmesi gerekir. Bu da kamuoyuna bir duyurumdur.

Yine ırkçılık konusu..

Bunu yapanlara ırksal olarak bakmak yerine kültürel eğitimsizlik açısından bakmayı ne zaman öğreneceğiz.
Irkçılıksa ırkçılık. Adamların kültüründe sapıklık var. En az 100 yıl gerideler. Evine almayacağın adamı ülkeye de sokmayacaksın kardeşim. Gel seni Mersinde silifke caddesinde gezdireyim. Nargile kafeler, Arapça tabelalardan geçilmiyor ortalık.

Uslu dursunlar o zaman kimse burada ırkçılık yapmıyor. Ben markette kısa şortlu kadın var diye geride bekledim yanlış anlamasın diye.

Bal gibi de ırkçılık yapılıyor. Mesajımı anlayarak okusanız keşke. Bu sorun ırksal değil kültürel, eğitimsizliksel bir sorun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı