Mersin sahilde taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bal gibi de ırkçılık yapılıyor. Mesajımı anlayarak okusanız keşke. Bu sorun ırksal değil kültürel, eğitimsizliksel bir sorun.
Aynen canım en elit sensin. Yolda görsen göz göze gelmek istemezsin. Hadi yavrum elit arkadaşlarının yanına git.

Ülkenin bekası söz konusu bu ırkçılık diyor...

Bu sapık kişiler gönderilmeli iyiside var kötüsüde var ama bu hırsız ve tecavüzcüler sınır dışı edilmeli.
Onlar göndermek istiyor. Biz göndermeyeceğiz. 😎

-Recep Tayyip Erdoğan

112'yi arayın. Gerekli işlemler yapılır. Kaçak olduklarını düşünüyorum.

@Unturned pekala size sorayım: Eğitimsizlik, kültürsüzlük diyorsunuz ya. Bu adamlar farklı yerden mi eğitim aldı? Hepsi aynı ülkenin insanları :D Gerçekten, malum ırk güzellemesi yapmak uğruna ne dediğinizi kendiniz de bilmiyorsunuz. @bonz arkadaşa da katılıyorum, yolda gördüğünüzde göz göze gelmek istemediğiniz adamları da başkalarına müstehak görmeyin. Bu kadar seviyorsanız birkaçını evinize alıp besleyebilirsiniz, tutan yok.

@Unturned pekala size sorayım: Eğitimsizlik, kültürsüzlük diyorsunuz ya. Bu adamlar farklı yerden mi eğitim aldı? Hepsi aynı ülkenin insanları :D Gerçekten, malum ırk güzellemesi yapmak uğruna ne dediğinizi kendiniz de bilmiyorsunuz. @bonz arkadaşa da katılıyorum, yolda gördüğünüzde göz göze gelmek istemediğiniz adamları da başkalarına müstehak görmeyin. Bu kadar seviyorsanız birkaçını evinize alıp besleyebilirsiniz, tutan yok.
Evet bizim burada var bir kaç tane arkadaş isterse evine alabilir onlar da kalacak yer arıyorlardı.

Karışıp başını belaya sokmaya gerek yok, 155'i ara belki ilgilenirler
Arayacaktım da telefon yoktu hocam. Polis noktasına gittim orada da polis yoktu.
Sanki Türkler aynısını yapmıyor gibi konuşma.
Sen yapıyorsan bilemem de benim çevremde yapan yok.
Hocam ben Adana'da yaşıyorum Mersin yakın bir daha böyle bir olay görürseniz beni çağırın döveyim onları 14 yaşında olduğuma bakmayın, kaslıyım ayrıca arkam sağlam.
O tacizci heriflere elimin tersiyle bir koyarım gerçek Adana dayağı görürler 😎
En son böyle bir olaya karıştığımda baldırıma kırık cam şişe sapladılar ben dersimi aldım. Polis daha failleri arıyor. Arkaya yaşa bakmaz bu iş bacağıma değil kalbime saplasalar b.k yoluna giderdik. Anlık şeyler.
Bu sapık kişiler gönderilmeli iyiside var kötüsüde var ama bu hırsız ve tecavüzcüler sınır dışı edilmeli.
Kesinlikle. Neden kumar oynayalım ki? Yok iyisi yok kötüsü. Ya kötü çıkarsa vs. 1 tane bile almayacaksın ülkeye. Yunanistan boşuna mı sınırlarını koruyor.

Sapıklık, yüz kızartıcı suçlar ve iğrenç hareketler desen var bu adamlar da, onlarla aynı havayı soluyup aynı toprağa basmak bile iç organlarımı öğütüyor resmen.

@bonz katılıyorum, ülkenin geleceği söz konusu olduğunda da şahsen ülkemin geleceğini düşünürüm. Bunlar gibi cool görünmeye çalışmam. Cool görünmeye çalışan arkadaşlara da tavsiyem, ülkenin geleceği söz konusu olduğunda da ülkenin geleceğini düşünün. Cool görünmeye çalışmayın.

Bunlar 50 yıldan fazla süredir bizle beraber mi de aynı eğitim ve kültür seviyesinde oluyoruz acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı