Mersin'de toplanmış bilgisayar nerede birleştirilebilir?

Hocam toplama işine girecekseniz ve yaşınız 15'ten büyükse bu işleri öğrenmeniz yararınıza olacaktır. Sonraki zamanlarda bu parçaları sök-tak yapmanız falan gerekecektir. Çok rehber var zaten.
Hocam haklısınız ben 18 yaşındayım ama ekran kartı takmayı 5-10 video izleyerek öğrendim diğer parçaları da takmayı öğrenebilirim ama 9.000 küsur para çok fazla ve bir hata yaparsam kırabilirim.

Hocam haklısınız ben 18 yaşındayım ama ekran kartı takmayı 5-10 video izleyerek öğrendim diğer parçaları da takmayı öğrenebilirim ama 9.000 küsur para çok fazla ve bir hata yaparsam kırabilirim.
O parçalar kolay kırılan parçalar değiller. Bir ara ekran kartına oturmuştum çizik bile yok. Bir de 9000 TL verdiyseniz korkmanıza hiç gerek yok gayet sağlam parçalar almışsınızdır. Hatta yapmaya başlayınca bu işten zevk alıyorsunuz. Bilgisayardan anlayan yakın bir arkadaşınız var ise onunla konuşabilirsiniz. Hem bedavaya gelir.

O parçalar kolay kırılan parçalar değiller. Bir ara ekran kartına oturmuştum çizik bile yok. Bir de 9000 TL verdiyseniz korkmanıza hiç gerek yok gayet sağlam parçalar almışsınızdır. Hatta yapmaya başlayınca bu işten zevk alıyorsunuz. Bilgisayardan anlayan yakın bir arkadaşınız var ise onunla konuşabilirsiniz. Hem bedavaya gelir.
Aslında kargoların geliş zamanı yasağa denk geliyor büyük ihtimal dayanamayıp sizin dediğinizi yapacağım. Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı