Mert hoca vs Rehber matematik

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar Rehberin kitabı var elimde derslerini dinliyorum ve adamdan hiç bir şey anlamıyorum. Çok hızlı konuşuyor karmaşık anlatıyor. geri sarıp sarıp dinliyorum adamı. Sizce Mert hoca nasıldır ? Sadece TYT odaklıyım konu anlatımlı kitap istiyorum. Soru bankam 345

Rehber matematik işlemi yapıyor ama işlemi anlatmıyor :D

Mert Hoca'nın 70 günlük kitabı var. Ama oynatma listesinde 30 günlük hızlandırılmış programı var. Şöyle diyeyim çıkması muhtemel olan konularda çalıştırıyor.

Alternatif hoca öneriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleme:

Arkadaşlar Rehberin kitabı var elimde derslerini dinliyorum ve adamdan hiç bir şey anlamıyorum. Çok hızlı konuşuyor karmaşık anlatıyor. geri sarıp sarıp dinliyorum adamı. Sizce Mert hoca nasıldır ? Sadece TYT odaklıyım konu anlatımlı kitap istiyorum. Soru bankam 345

Mert Hoca'nın 70 günlük kitabı var. Ama oynatma listesinde 30 günlük hızlandırılmış programı var. Şöyle diyeyim çıkması muhtemel olan konularda çalıştırıyor.

Her videoda sekmez.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-05-18 saat 16.54.27_d8645077.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-05-18 saat 16.54.27_d8645077.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 23
Mert hoca vs rehber matematik.

Arkadaşlar rehberin kitabı var elimde derslerini dinliyorum ve adamdan hiçbir şey anlamıyorum. Çok hızlı konuşuyor karmaşık anlatıyor. Geri sarıp sarıp dinliyorum adamı. Sizce mert hoca nasıldır? Sadece TYT odaklıyım konu anlatımlı kitap istiyorum. Soru bankam 345.

Mert hoca iyidir ona geçin ama kendi tavsiyem Bıyıklı matematik anlatımı çok güzeldir.

Bıyıklı matematik temel kampı ile 5 - 7 net seviyesine çıkarsınız 10 günlük kamp kalan günlerde 55 günlük kampta ilk 12 konuyu cilalarsınız.
Bu hocayada baktım ne diyeyim. mert hocada bu hocada iyi gibiler yani.

Mert hocanın şöyle bir listesi var. Ben sadece net odaklıyım. yani örnek veriyorum sınavdan sonra tüm öğrendiğim şeyi unutsam bile okeyim :D
1747578628899.png

Bu hocayada baktım ne diyeyim. Mert hocada bu hocada iyi gibiler yani.

Mert hocanın şöyle bir listesi var. Ben sadece net odaklıyım. Yani örnek veriyorum sınavdan sonra tüm öğrendiğim şeyi unutsam bile okeyim :D
Eki Görüntüle 2493513

Hocam ikisi de aynı hangi anlatım size uyuyorsa ondan gidin bu sizin anlamanıza göre şekillenecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı