Çözüldü Mesaj bekleme süreleri kısaltılsın

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Beğeni denen şey neden bu kadar umurunuzda? Instagram mı burası? Ne amaçla kullanıyorsunuz bu foru mu? Kaldırılıp kaldırılmaması benim umurumda değil. İsterseniz mesaj sayısını da kaldırtın. Sizi rahatsız ediyor olması bana garip geliyor. Mesaj sayısı kaldırılsa bu sefer profil fotoğrafının altında yazan rütbenin kaldırılmasını isteyeceksiniz. Nerede son bulacak bu? Herkesin profil fotoğrafları ve kullanıcı adları aynı olduğunda mı? Kendinizi bu kadar kaptırmayın foruma.
Hocam açık konuşmak gerekirse forumda beğeni varken biraz ayrımcılık vardı, forumda tanınan ve tanınmayan biri aynı şeyi aynı anda yazsalar genelde tanınan kişininki onlarca beğeni alırdı. Tanınmayan kişilerinki genelde 0 veya 2 beğeni oluyor genelde de, forumdaki tanınmayan arkadaşlara şans vermek lazım.

Hocam açık konuşmak gerekirse forumda beğeni varken biraz ayrımcılık vardı, forumda tanınan ve tanınmayan biri aynı şeyi aynı anda yazsalar genelde tanınan kişininki onlarca beğeni alırdı. Tanınmayan kişilerinki genelde 0 veya 2 beğeni oluyor genelde de forumdaki tanınmayan arkadaşlara şans vermek lazım.

Hocam beğeni sayısında 5.000 yazsa bile bence pek bir şey anlam ettiğini düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı