"Mesaj bölümleri" geldi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her konu dışındaki mesaj boş olmuyor. Technopat hakkında bir konu açacağım; gideceğim ilk bölüm konu dışı. Fazla bilinmeyen bir ilgi alanı hakkında bir konu açacaksınız o bölüm bulunmuyor konu dışına açılıyor. Konu dışındaki 2-3 boş konu yüzünden bütün konu dışı bölümü boş bölümmüş gibi gösteriliyor.
 
Maşallah neredeyse her konuya yazmışım :D

mesajlarım 1.PNG


mesajlarım 2.PNG


mesajlarım 3.PNG


mesajlarım 4.PNG


Ve şimdi fark ettimki mesajı görmek istediğimde mesaj çıkmıyor yani büyük ihtimal hata var.
 
Konu dışında hayatımın boşunu yapmışım.
 
Anlamadığım nokta; dün mesaj sayımın küsüratı takılı kaldı, bu özelliğin getirilmesinden ötürü mü oldu acaba? Hatta ara sıra eksilip artığı bile oldu.

Ayrıyeten profilin üzerinde totalde yazan sayıyla, mesaj bölümünün verisi örtüşmüyor. Bu cidden konudan sapmış mesajların sayılmadığı anlamına mı geliyor?
 
Anlamadığım nokta; dün mesaj sayımın küsüratı takılı kaldı, bu özelliğin getirilmesinden ötürü mü oldu acaba? Hatta ara sıra eksilip artığı bile oldu.

Ayrıyeten profilin üzerinde totalde yazan sayıyla mesaj bölümünün verisi örtüşmüyor. Bu cidden konudan sapmış mesajları sayılmadığı anlamına mı geliyor?
Profilde görünen sayıya konu dışı mesajlar dahil edilmiyor, toplamda konu dışı mesajlarda dahil.
 
30 Mayıs 2020'de aldığım ekran görüntüsü:
TechnoStats.png
Bunlar da bugün aldıklarım:
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
s3.png
s4.png

Son 10 ayda burayı daha verimli kullanmayı öğrenmişim.
 
Uzun zamandır aramızda olmayan bölüm tekrardan bizlerle. Artık ne kadar yararlı olduğunuza, ne kadar boş yaptığınıza detaylıca göz atabilirsiniz.

Eki Görüntüle 911864

Bu noktada ilgili bölüm eksik çalışabilir. Mesajlarınızın detaylarına indiğinizde ''Aradığınız bulunamadı'' gibi bir hata almanız olası.
Nereden giriyoruz oraya?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı