MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Ekim 2020 #51 ahmet tglk dedi: Technopat'ı güzel yapan oydu o da gitti. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Artık Technopat bitmiştir.
ahmet tglk dedi: Technopat'ı güzel yapan oydu o da gitti. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Artık Technopat bitmiştir.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 15 Ekim 2020 #52 Bir şeyin fark edeceğini sanmıyorum. :/
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.823 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 15 Ekim 2020 #53 Fark etmez. Gitmesi bence iyi bile oldu, mesaj ve beğeni sayısına göre yargılayan bir kesim vardı. Şimdi en azından pratikte herkes eşit.
Fark etmez. Gitmesi bence iyi bile oldu, mesaj ve beğeni sayısına göre yargılayan bir kesim vardı. Şimdi en azından pratikte herkes eşit.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Ekim 2020 #54 MF dedi: Katılıyorum. Artık Technopat bitmiştir. Genişletmek için tıkla... En azından katılım tarihi, şehir kalsaydı.
MF dedi: Katılıyorum. Artık Technopat bitmiştir. Genişletmek için tıkla... En azından katılım tarihi, şehir kalsaydı.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #55 Bora Dere dedi: Fark etmez. Gitmesi bence iyi bile oldu, mesaj ve beğeni sayısına göre yargılayan bir kesim vardı. Şimdi en azından pratikte herkes eşit. Genişletmek için tıkla... Bence de, bakmak isteyen imleci üstüne getirsin, bu pandemi döneminde özellikle forumu beğeni kasmak amaçlı kullananların sayısı bir hayli arttı.
Bora Dere dedi: Fark etmez. Gitmesi bence iyi bile oldu, mesaj ve beğeni sayısına göre yargılayan bir kesim vardı. Şimdi en azından pratikte herkes eşit. Genişletmek için tıkla... Bence de, bakmak isteyen imleci üstüne getirsin, bu pandemi döneminde özellikle forumu beğeni kasmak amaçlı kullananların sayısı bir hayli arttı.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 15 Ekim 2020 #56 Bora Dere dedi: Fark etmez. Gitmesi bence iyi bile oldu, mesaj ve beğeni sayısına göre yargılayan bir kesim vardı. Şimdi en azından pratikte herkes eşit. Genişletmek için tıkla... Profil kısmında onlar da gözüküyor. Artık kuralları da kaldırırlar. Technopat biter.
Bora Dere dedi: Fark etmez. Gitmesi bence iyi bile oldu, mesaj ve beğeni sayısına göre yargılayan bir kesim vardı. Şimdi en azından pratikte herkes eşit. Genişletmek için tıkla... Profil kısmında onlar da gözüküyor. Artık kuralları da kaldırırlar. Technopat biter.
perspektive Picopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 205 Makaleler 8 15 Ekim 2020 #57 enes.wtp dedi: Bir şeyin fark edeceğini sanmıyorum. :/ Genişletmek için tıkla... Bence hem görüntü hem de pratiklik anlamında fark ediyordu, daha bir sıcak görüntüsü vardı. Bence kalmalı ya da ayarlardan isteğe bağlı yapılmalı.
enes.wtp dedi: Bir şeyin fark edeceğini sanmıyorum. :/ Genişletmek için tıkla... Bence hem görüntü hem de pratiklik anlamında fark ediyordu, daha bir sıcak görüntüsü vardı. Bence kalmalı ya da ayarlardan isteğe bağlı yapılmalı.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #58 kerb dedi: En azından katılım tarihi, şehir kalsaydı. Genişletmek için tıkla... MF dedi: Kimin nereden katıldığı da önemli değil bence. O bilgi ne işime yarayacak? Genişletmek için tıkla...
kerb dedi: En azından katılım tarihi, şehir kalsaydı. Genişletmek için tıkla... MF dedi: Kimin nereden katıldığı da önemli değil bence. O bilgi ne işime yarayacak? Genişletmek için tıkla...
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 15 Ekim 2020 #59 perspektive dedi: Bence hem görüntü hem de pratiklik anlamında fark ediyordu, daha bir sıcak görüntüsü vardı. Bence kalmalı ya da ayarlardan isteğe bağlı yapılmalı. Genişletmek için tıkla... Yok, ben anketin bir şey fark ettirmeyeceğinden bahsettim.
perspektive dedi: Bence hem görüntü hem de pratiklik anlamında fark ediyordu, daha bir sıcak görüntüsü vardı. Bence kalmalı ya da ayarlardan isteğe bağlı yapılmalı. Genişletmek için tıkla... Yok, ben anketin bir şey fark ettirmeyeceğinden bahsettim.
Ryhme_89 Centipat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 370 Çözümler 2 15 Ekim 2020 #60 Benim için farketmez.